Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek przez internet?

dsfger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam 15 lat na karku i chciałbym już coś zacząć zarabiać , na razie przez internet.

Niestety nie wiem gdzie i jak?

Posiadam konto na Firecash.org , ale z tamtąd nikt nic nie pobiera , a mój kanał na yt nie jest zbyt znany

Słyszałem coś o wypełnianiu ankiet? Jeżeli takie coś istnieje , to prosze o podanie strony.

Jeżeli znacie jeszcze jakieś sposoby na zarobek przez internet to proszę tutaj napisać będą lajki !

sasawf.png

Opublikowano

Jedyne co daje konkretny zarobek, to właśnie PPA. Wstukaj w google "forum lockerz", znajdź mentora od fireCash (diqiton) i zarabiaj.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Jedyne co daje konkretny zarobek, to właśnie PPA. Wstukaj w google "forum lockerz", znajdź mentora od fireCash (diqiton) i zarabiaj.

wyjasnij może mi troche ...

wpisałem i jakiego mentora znaleźć co on daje itp. ?

sasawf.png

Opublikowano

Może ktoś jeszcze zna jakiś sposób na zarobek lub pomoże mi z PPA?

Najważniejsze jest to abyś miał pomysł.

Ci co na tym zarabiają nie dadzą ci pomysłów.

Musisz sam coś wymyśleć, na czym chcesz zarobić, co ludzie będą pobierać, a dopiero potem myśl nad resztą.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wypełnianie reklam daje Ci punkty do gry, a nie PLn.

PPA to najlepszy zarobek, jednak musisz mieć na prawdę dobry pomysł na to, co dajesz. Ma być takie branie przez ludzi, że aż rozwiązują te zadania przed pobraniem.

Opublikowano

Wypełnianie reklam daje Ci punkty do gry, a nie PLn.

PPA to najlepszy zarobek, jednak musisz mieć na prawdę dobry pomysł na to, co dajesz. Ma być takie branie przez ludzi, że aż rozwiązują te zadania przed pobraniem.

Możesz zarabiać punkty do gry, ale możesz też zarabiać pieniądze. Są różne strony np. mypay, na których dostajesz kase za np. wypełnianie ankiet.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz zarabiać punkty do gry, ale możesz też zarabiać pieniądze. Są różne strony np. mypay, na których dostajesz kase za np. wypełnianie ankiet.

No tak ale za wypełnianie reklam nie dostajesz pieniędzy, tylko coninsy do gier online.

Ewentualnie za wyświetlanie reklam możesz się zabrać. Nie wiem jak to się nazywało, ale instalowałeś program który wyświetlał reklamy na Twoim pulpicie i na tym zarabiałeś.

Wystarczy, że zrobisz bota do ruszania myszką i możesz zostawić na noc. Ale więcej Twoi rodzicie zapłacą za prąd, niż Ty zarobisz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...