Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiegoś hostinga do serwerów dedykowanych nie chodzi mi a: csrv.pl czy ownserver.pl tylko zwykły dedyk.

Tak od 50zł

Proszę zdejmijcie mi parę % tak bardzo się staram :D

Gość Tanamiso
Opublikowano

csrv ownserver to nie dedyki to VPS <--- To jest ruznica po pierwsze dedyk masz cały dla siebie a tam masz vps z nasa i postawionego na nim z 30 serwerów !

Opublikowano

Jak na pierwszy serwer to weź sobie kimsufi. Koksem nie jest ale ma dość dobre ceny. Jak serwer się rozwinie i będziesz potrzebował lepszej maszyny to kupisz w zwykłym ovh. Ja tak robiłem przez 3 miechy na kimsufi. I w opcji 16gb spokojnie grało u mnie 300+ graczy. Jakbyś potrzebował to znam się na konfiguracji linuksa :D

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

OwnServer.pl - Dobry hosting ;)

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

OwnServer.pl - Dobry hosting ;)

Nauczcie się wreszcie że takie serwery nie są dedykami... i tak naprawdę się nie opłacają. Bo oprócz maszyny płacisz tam za ekipe(nadzór itp). Na dedykach samemu się konfiguruje i dlatego jest taniej. A wiele spraw to naprawdę banały i już na 1 dedyku można się ich nauczyć prawie że do perfekcji. :D

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Normalnie jak walka z wiatrakami... Nie umiecie czytać? Kolega nie chce vps tylko rasowego dedyka.

Opublikowano

Każda porządna firma uruchamia serwery minecraft na serwerach dedykowanych. Natomiast VPS to wyznaczona część serwer dedykowanego dla każdego użytkownika. Jednak trzeba pamiętać, że posiadając w firmie serwer minecraft to nie to samo co VPS (...) Skąd takie teorie? VPS to goły system. Serwer w hostingu to: Panel zarządzania serwerem, obsługa klienta, promocje. i masa innych dodatków.

Wspomniałeś o kwocie od 50 zł - jest to mało sprecyzowane. Mogę podać sto ofert powyżej 50 zł :)

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...