Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot uri gdzie więcej

kubafajny45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na 100% x-8 będzie wiecej uri, ale zwykle MMO/VRU/ECI lata tam i ubija boty np: niektórzy bawią cię w latanie w campienie botów. Są takie sytuacje że się pada 10 razy w ciągu 2-3 minut

Opublikowano

Boć na x-7 same duże, nie ma co gadać i kredek wleci jakby coś i pd no i urki więcej wg. mnie też niż na x-8 ;)

7yo9.png

Opublikowano

Dużo zależy od twojego wypo. Ja mając kilka lf4 dostałem połowę mniej niż na x-8 czy pozostałe mapy. Słabe wypo może spróbować na x-5

Opublikowano

Cały czas puszczałem bota na x-4 i mi zbierał po 4k na godzine. Dzisiaj w nocy na x-7 zebrał 30k i 50 energii do gg w 5 godzin. Mam starą full elitke z rombem. Więc co wy pierdolicie że na x-4 zbiera lepiej uri???

Opublikowano

Cały czas puszczałem bota na x-4 i mi zbierał po 4k na godzine. Dzisiaj w nocy na x-7 zebrał 30k i 50 energii do gg w 5 godzin. Mam starą full elitke z rombem. Więc co wy pierdolicie że na x-4 zbiera lepiej uri???

Na x-4 4k na godzine rozumiem, że z alienów ? Bo na x-7 widzę, że na skrzynkach bociłeś i porównujesz alieny do boxów a problem tkwi w mapce

Opublikowano

na 1 gali puść mi zebrał na słabym koncie 26k za nocke ;P na 1-2 a jak masz dobre fe to ci zbierze jakieś 40k :)

Mi jakoś FE leonov, szewron i inne duperele mi uzbierał 24k w 11h.

Jakoś nie wierze, na jakim serwie grasz?

@ TOPIC: ja tam x-7 polecam- na x-8 też jest sporo botów i mało Strucli.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Z wszystkich map patrząc na nazbierane uri najbardziej opłaca się puszczać x-4/x-3.... Jeśli masz leonova+szewron masz 4k uri na godzine.

no własnie u mnie jest 2k na godzine:( mam leonova 4 irki szewron seprom na rakietkach, mogłbys mi powiedziec jak zwiekszyc to do 4k ? i z tym ze ja nie mam konf latam caly czas na fs bez osłon mogłbys mi powiedziec jakie konfy i co jeszcze abym tyle zbierał?

Opublikowano

Jak masz dobre konto polecam x-5 26 tysięcy w 6h 30 min a jeśli słabszy to x-4, x-3. Ja latam full LF-3 irki 8 na x-4, x-3 ale teraz częściej na x-5 ponieważ mniej ubijają a na x-4, x-3 miałem co 1h co najmniej 2 dedy <_<

Opublikowano

no własnie u mnie jest 2k na godzine:( mam leonova 4 irki szewron seprom na rakietkach, mogłbys mi powiedziec jak zwiekszyc to do 4k ? i z tym ze ja nie mam konf latam caly czas na fs bez osłon mogłbys mi powiedziec jakie konfy i co jeszcze abym tyle zbierał?

1 konfa fs, 3 osłony w dronach, 2 fs i full osłon w dronach + szerwon. Ja mając FE + 8 LF4 wyciągam na x-3/x-4 ok 4,5-5k uri/h

Opublikowano

Nie chce tworzyć następnego tematu dlatego też chciałbym się podczepić: Zacząłem gre na CZ3 mam lenova już pare napędów najlepszych i 2 iryski(typowo początek) co polecacie do szybkiego robienia uri na kbocie: zbieranie (obecnie 2k\h na 1-4) czy też ubijanie\zbieranie na 1-2 ? Która opcja wydaje się być lepsza?

Opublikowano

Nie chce tworzyć następnego tematu dlatego też chciałbym się podczepić: Zacząłem gre na CZ3 mam lenova już pare napędów najlepszych i 2 iryski(typowo początek) co polecacie do szybkiego robienia uri na kbocie: zbieranie (obecnie 2k\h na 1-4) czy też ubijanie\zbieranie na 1-2 ? Która opcja wydaje się być lepsza?

Sam sobie porównaj latając na x-2 oraz x-3, x-4 choć mi się wydaje że na początek mógłbyś polatać na x-3 lub x-4 bo jest duży tłok na x-2.

Lataj na x-4 lub x-3 zbierając skrzynki bij lordakie saimony oraz mordory nie siby albo devo + zbieranie skrzynek. Oczywiście jest to moje zdanie.

Opublikowano

Jeśli to nowe konto to ja bym polecał przez miesiąc lub dwa go nie bocić jeśli coś na nie wysłałeś itp. bo łatwo bany nowe konta łapią.

PL2 VRU

Opublikowano

No właśnie w nocy!!!! W dzień spróbuj tyle nabić.... W nocy nikt nie lata a w dzien co chwile wleci VRU/MMO/ECI

Opublikowano

Na x-4 4k na godzine rozumiem, że z alienów ? Bo na x-7 widzę, że na skrzynkach bociłeś i porównujesz alieny do boxów a problem tkwi w mapce

Ehh...

Bocę boxy+alienki zawsze więc...

Serwer Pl1

Dzisiaj nocke puscilem na 3-8 i jeszcze więcej urki, czyli wiem gdzie bocic :)

Co do bocenia w dzień to:

Nie boce w dzień gdyż w dzień gram, a żeby mieć na grę muszę mieć uri.

Opublikowano

Na x-7 to bij i to i to, dystans jebnij sb z 900 to cie nic nie będzie bić i uri sporo leci.

Mimo to najlepsze do bocenia x-3/x-4, bo po 6k/h idzie robić jak KBot nie działa, jak działa to po 4-5k/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...