Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić IP

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! W tym Tutorialu pokaże wam jak zmienić ip.

Krok pierwszy to otworzyć konsole komend (cmd) wpisując w start [Windows 7] Lub w uruchom [Windows XP] cmd. Jak na poniższym ssie.

41466410572175087448.png

Następnym etapem jest wpisanie do cmd " ipconfig /release " UWAGA PO WPISANIU TEGO ODŁĄCZA NAM INTERNET PÓKI NIE WPISZEMY RZECZY Z KOLEJNEGO KROKU !!!

47298401631203223170.png

Następnie wpisujemy " ipconfig /renew " która daje nam nowe ip. Niestety będzie wam sypać błędami ale nie przejmujcie się tym ^^

30307321730115832643.png

Poradnik by kacki007 zakaz kopiowania xDDDD ale jak pomogłem daj + sika

Opublikowano

no a teraz z sensem odpowiedz , skąd dostaniesz to nowe IP ?? z routera , bo masz wifi czy wielkie g...o zmienisz a nie IP bo na LAN/WIFI można mieć DOWOLNE bo go nie widać w internecie

cudotwórca jakiś z ciebie się zrobił, bo piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia

jak ma się stałe IP nie można nigdy zmienić niczym IP bez kupna nowego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie można zmienić IP ....

takie coś to ci może zrobić reset połączenia i nic więcej. A jak masz neostrade to ci się trafi nowe IP tak samo jakbyś odłączył i podłączył kabel od internetu.

Jedyny sposób na 'zmiane' stałego IP to łączenie się za pomocą proxy lecz to powoduje obniżenie prędkości.

Możecie pobrać program hotspot shield i wtedy jest inne IP.

W grach są duże pingi ale do przeglądania strony lub wejścia na team speaka się przydaje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

stałe IP można zmienić w pewien sposób- przez AOL`a ale zabiera ci dużą część normalnego neta- u mnie przy 16 miałem w AOL`u do 5. Lecz niestety nie jest to na zawsze

Opublikowano

Ten sposób co podał autor zmienia zakres IP WEWNĘTRZNEGO, a nie ZEWNĘTRZNEGO, czyli innymi słowy nie obejdziemy bana w grach online czy na stronach WWW.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś chciał by zmienić ip np w radiówce polecam program hotspot jest to program maskujący nasze ip ;) Ja osobiście nie mogłem się zarejestrować ponieważ z mojego ip zastało już założone konto a po włączeniu programu mogłem a więc to działa. Dodam że mam radiówke a więc ip jest stałe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdjęcia wygasły, jeśli możesz to dodaj. Tut przydatny łap ''+''.

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...