Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zarabiac 70lvl z takim eq

nowy11994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie , eQ : stal+7 3 spalone , nimfa+9 kd powtorki+3 2spalone, zelak+9 , lwia tarcza+9 ,krysztalowe kolce+7,naszyjnik 2k hp, buty 1,5k hp, branza 1k hp . Skille Aura M10 , Wir G3, Berek M7

Opublikowano

Jeżeli masz buffa, leć na DT w czasie wolnym i sprawdzaj czy jest wolne, jak tak odrazu leć na pieczątki.

Jeżeli nie masz buffa, polecam Ci dropić na sohanie bić metki na 65, oraz mordu na dojuhvan na 70.

Oczywiście Jeżeli masz buffa, a DT bd zajęte, bij też Ogniste Króle (: . Oraz metki mordu.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Buff to podstawa zrób go wyexp przynjmniej do 35 w v1 żeby błogo i pomoc na M1 najlepiej żebyś się z nią ożenił ale tu trzeba wiekszy lv póki nie dasz rady na Modru kop rudy na sohan uwież lub nie ale dużo zarobiłem właśnie na rudach tylko że ja kopałem z buffką dziennie miałem 100kk i przetopy za free więc zostań górnikiem :)

Opublikowano

Na tym etapie gry bez buffa ani rusz niestety... (najlepiej ożenionego lepsza wygoda oraz zaoszczędzony czas na chodzeniu 2 postaciami) polecam metki na ognistej albo chodzenie na DT w celu "palenia" itemków

DR5ChPt.png

Opublikowano

Pierwsze co to wyexp sobie buffa do najlepiej 54lv (3x m a kolce z łez +7 tanie są) - najlepiej zwerbować buffa główną postacią (na 50lv dostaniesz 10 przepustek do handlu). Gdy już to zrobisz, to możesz wyexpić pare postaci do 50lvl (z werbowania na 1lvl dostajesz pd na 3h a na 40lvl ze szkaty ucznia miksture na 100% expa na 1h). Gdy wbijesz im 50lvl dostajesz 10 przepustek a dodatkowo masz postacie na dt. Potem to już najlepiej kupić jakąś stalke czy bojowego +6/7 i lecieć w dt do +8/9.

2nsj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...