Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne bany za fb

lejtos12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jak to mozliwe ze dostalem bana na 3 kata za fb ale w sposob nie normalny. te konta staly kolo siebie i co ok 5h jedno odpadalo. gdy sie probowalem zalogowac komunika ze zablokowane. na emaila nic nie dostalem. dlaczego nie wszystkie na raz tylko tak dziwnie? moze mają teraz jakies sposoby inne na boty? moge cos zrobic z tym?

xxx

Opublikowano

Nic nie zrobisz i tak, a w logach są zapisy z handlu, więc wszystkie powiązane postacie zostały zbanowane :P

cooltext532827039.png

Opublikowano

Jemu nie chodzi o unbana tylko dlaczego konta nie poleciały na raz , tylko wszystkie co jakiś spory odstęp czasu w jego przypadku 5h ...

Ano bo jesteś na tyle inteligentom osobą iż postawiłeś 3 postaci obok i handlowałeś każda z każdą + są na jednym adresie email zapewne jak wspomnieli przedmówcy , to poszło po logach ...

Jeżeli masz więcej niż jednego FB ustawiaj je w miejscach dziwnych, nietypowych nawet gdzie rybki średnio biorą gdyż zarobek i tak i tak będziesz miał a ryzyko z banem spada do minimum + każda postać gdzieś indziej i na innym, tymczasowym adresie email .

Jeżeli chcesz znów handlować to najlepiej stworzyć postać 1 lv , inne konto może być na jednym z tych trzech adresów i tam przekładać rybki bądź zarobek . Po wrzuceniu tego na konto główne skasować postać pierwszy lv i zrobić nową , cykl powtarzać w koło, ponieważ po skasowaniu postaci wszystkie logi z nią związane ulegają zapomnieniu i handel w tym wypadku nie odbywał się ...

Ja tak robiłem przy serwerach dobrze strzeżonych przez BS, gdzie administracji na mój niefart chciało się sprawdzać logi handlu bsów .

Więc po zrobieniu itemu robiłem nową postać i nie poleciałem ani razu natomiast koledzy którzy brzydko mówiąc lali na to ciepłym moczem polecieli wszyscy ;]

Pozdrawiam

xGerdinus™

Opublikowano

Po ajpiii moze sprawdzili :) ban za hacki nawet nie wysyłali ci wiadomosci bo po co . :)

e-mail powinien przyjść.

Warto zapytać za co ban, jeżeli odpiszą ''nielegelne oprogramowanie s# FB'' i powiązane konta, to nie trać czasu na ub..

Opublikowano

Oni jak widzą coś podejrzanego i potwierdza się to tym, że nie odpisujesz to banują bez skrupułów.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...