Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Niewidoczna Bron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam taki problem. Zrobiłem broń w 3d maxie broń jak broń moja pierwsza więc za hardkorowa nie wyszła, ale człowiek uczy się na błędach , ale do rzeczy gdy kliknąłem export wpisałem nazwę 00010 , gdyż chciałem podmienić teksturę za zwykł miecz na 1 lvl ,ale kiedy wchodzę do gry to miecza nie widać. Tak więc postanowiłem sprawdzić czy ja coś nie knocę. Otworzyłem miecz na 1 lvl w maxie wyeksportowałem do pliku gr2 podmieniłem w item i tutaj mnie powaliło, bo dalej nie widać tego mimo iż jest to pierwotny model. Co robię nie tak ?

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Ymmm A Moge Zobaczyc Teksturki Tego Miecza?

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Ejj ale Nie Oto Mi Hodzi Weś Podzuc Mi SSy Z 3D Maxa A Z Tego Co Mi Tu Pokazałeś To Wszystko Ok Ale Na Serwer Wgrałem I Niedziała Pokaz SS Tej Broni I Opisz Jak To Robiłes

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...