Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak łowić na kamerze?

Asamoh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie, jak unikacie bana za fb. Ja już próbowałem chyba wszystkich ustawień wykrywacza i zawsze łowie dopóki GM nie wpadnie. Zazwyczaj 2 konta wystarczają tylko na 2 dni.

Weteran
Opublikowano

GM to człowiek, również śpi, myślisz, że np. chce mu się budzić o 2 rano w poniedziałek i szukać cheaterów?

Wystarczy trochę pomyśleć, ja łowię już bardzo długo (coś koło 4 miesiące) na jednym koncie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja łowię w dzień, opcja wykrywania działa jakoś, czy po prostu tak łowicie żeby uniknąć spotkania z GM? Zazwyczaj zawsze ban siada gdzieś o 16-17.

58127451730374025416.jpg

Weteran
Opublikowano

Jak łowisz w dzień, to najlepiej w zatłoczonym miejscu + zmieniać często miejsce, w którym się łowi oraz być przy komputerze, żeby w razie jakieś konfrontacji z gm'em, można było spróbować obronić się od blokady.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Kiedyś byłem przy kompie i GM kazał powiedzieć co widziałem przez ostatnie 7minut. Ja wtedy, że nie widziałem bo miałem kamerke na maxa, ale i tak zbanował. Co w takiej sytuacji robi GM?

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

Banuje bo go to nie interesuje :x zalecam w dzien lowic choc nie moze ci nic zrobic jak łowisz w nocy bo nie ma napisane w regulaminie kiedy masz lowic

Opublikowano

MOJE ZDANIE Z DOSWIADCZENIA JEST TAKIE ZE POLECAM USTAWIAC FB OD GODZINY 8 RANO DO GODZ 14 (JEZELI DAMY RADE O 14 WYLACZYC) JAK NIE TO POZNIEJ CO DO BANOWANIA GMOWIE SIE WYCWANILI TERAZ PONIEWAZ GDY SPRAWDZAJA FB TO NIE WCHODZA Z WLASNEJ POSTACI TYLKO ROBIA SOBIE JAKAS INNA O NAZWIE JAKBY TO GRACZ ZWYKLY BYL I WTEDY SPRAWDZAJA PISZAC DO NICH JEZELI NIE ODPISUJA NIC TO WTEDY WCHODZA NA POSTAC GMA TELEPORTUJA SIE DO NIEGO POWTARZAJAC PYTANIE A JEZELI W TYM CZASIE GDY GM ZROBI TKZ WARPA DO POSTACI ONA SIE WYLOGUJE TO JUZ MA PEWNOSC ZE LOWI NA WYKRYWACZU GMOW:> KONCZAC POLECAM USTAWIAC FB W M2 TAM RZADKO SPRAWDZAJA NA PEWNO RZADZIEJ NIZ TE W M1:>

Opublikowano

co do m2 to ja mam nie miłą przygode z tym :P jakieś 2 hary mi tam zbanowali,

wczoraj stałem 2 harami ch1m1 (sporo ludzi) od 9 do 17... o 17 dostałem bana na 2 hary, siedziałem na kompie ale akturat sprawdzałem jak expią pozostałe postacie cóż luknołem na rybaków czy z nimi ok... sprawdzałem następne postacie + jedną poszedłem do miasta wywalic itemki i mineło z 5min patrze na rybaków wylogowani... loguje "... konto zablokowane". pytałem noob harem czy był tam GM bo zostały ze 2-3 osoby ale mówili ze nikogo nie było więc nie wiem :)

Opublikowano

co do m2 to ja mam nie miłą przygode z tym :P jakieś 2 hary mi tam zbanowali,

wczoraj stałem 2 harami ch1m1 (sporo ludzi) od 9 do 17... o 17 dostałem bana na 2 hary, siedziałem na kompie ale akturat sprawdzałem jak expią pozostałe postacie cóż luknołem na rybaków czy z nimi ok... sprawdzałem następne postacie + jedną poszedłem do miasta wywalic itemki i mineło z 5min patrze na rybaków wylogowani... loguje "... konto zablokowane". pytałem noob harem czy był tam GM bo zostały ze 2-3 osoby ale mówili ze nikogo nie było więc nie wiem :)

Nie musieli go widzieć , GM ma opcje niewidzialności :) i często robią tak jak kolega wyżej napisał czyli sprawdzają z "noob hara " teraz w sumie wykrywacz gm nie ma sensu ,

Fish bota najlepiej stawiać :

Noc z niedzieli na pon (100% że go zobaczymy rano)

Od 8 do powrotu ze szkoły ( mniej bezpieczne i odradzam czwartki bo są te konserwacje serverów i mogą przed czymś takim zrobić czystki )

Opublikowano

Wydaj mi się, że nie mogą tak robić, mam obowiązek odpisać tylko GM, a nie graczom, a za samo lognięcie gdy się pojawi raczej też nie może, bo np. jakby ktoś złapał laga, albo po prostu logał, to co ban?

No, a jeśli macie racje, to może opcja stop botting załatwiła by sprawę?

58127451730374025416.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...