Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Ilość graczy online (każdy serwer)

CoSieStaO?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

aby pomóc wam określić liczbę graczy online (włączona mapa gry) podzielę się z Wami bardzo pomocnym linkiem.

Dzięki niemu można dowiedzieć się, kiedy jest największa a kiedy najmniejsza liczba graczy online. Jest to bardzo przydatne w handlu. Na stronie jest przedstawiona liczba serwerów od najbardziej zaludnionego po najmniej zaludnionego.

Pozdrawiam

Link :

http://online.darkorbitbots.net/

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

England 2 ----> 483 hahah jaka beka :D:D

Tut zajebisty masz dupeczko lajka <3

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Każdy następny post takie jak wyżej będą również tak samo nagradzane.

Przypomnienie Spam- czyli post który nie wnosi nic do tematu.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

dobre pokazuje na jakim serverze najwiecej botow lata ;]

wątpie żeby na GE1 latało tyle botów :D tam jest zbyt wysoki poziom i cały czas latają gracze i ubijaja boty :D tam są badziej "uczciwi" gracze, którzy ładuja gruby hajs w tą gre :)

Opublikowano

Jaaasne, na moim dead serwie 1500 graczy gdy na GE1 2000 ;)

Mi się wydaje że to jest po prostu losowane.. z określonego przedziału oczywiście, i w odpowiedniej kolejności oczywiście ;)

7yo9.png

Opublikowano

Strona jest pewnego źródła, nie będe go zdradzał, link do strony mam od przyjaciół Rosyjskiego pochodzenia. A hejterów powyżej proszę o dodanie jakiegoś własnego tuta, poradnika czy toola ja przynajmniej się podzieliłem jeśli masz hajtować nie korzystaj. Pozdrawiam

Opublikowano

Strona jest pewnego źródła, nie będe go zdradzał, link do strony mam od przyjaciół Rosyjskiego pochodzenia. A hejterów powyżej proszę o dodanie jakiegoś własnego tuta, poradnika czy toola ja przynajmniej się podzieliłem jeśli masz hajtować nie korzystaj. Pozdrawiam

Aha...Czyli przez to, że zapytałem o źródło i wiarygodność tej stronki, zostałem nazwany hejterem?Ktoś chyba nie zna znaczenia tego słowa, ale taka moda, więc używać trzeba... Pisząc o tym, że ty zapodałeś tuta, a ja czy ktoś inny nie zapodał i "hejtuje" twój temat próbujesz odbiegnąć od zadanego pytania, więc je zadam ponownie. Skąd pewność, że to prawdziwe dane? Bo od ruskich masz tą sttronkę? A to, że jakiś rusek wypuszcza byle gó*no, to czyni go "bogiem" i człowiekiem nieomylnym?

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Aha...Czyli przez to, że zapytałem o źródło i wiarygodność tej stronki, zostałem nazwany hejterem?Ktoś chyba nie zna znaczenia tego słowa, ale taka moda, więc używać trzeba... Pisząc o tym, że ty zapodałeś tuta, a ja czy ktoś inny nie zapodał i "hejtuje" twój temat próbujesz odbiegnąć od zadanego pytania, więc je zadam ponownie. Skąd pewność, że to prawdziwe dane? Bo od ruskich masz tą sttronkę? A to, że jakiś rusek wypuszcza byle gó*no, to czyni go "bogiem" i człowiekiem nieomylnym?

http://darkorbitbots.net/ Masz źródło, trudno się domyślić.

Opublikowano

http://darkorbitbots.net/ Masz źródło, trudno się domyślić.

Aha...i dlatego, że ten licznik graczy jest na tamtej stronce, to na 100% działa? Gdzie tu logiczne myślenie?

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...