Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kill Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chciałem sie spytać czy do takiego kill hacka czyli że np ja jestem na końcu mapy a przeciwnik sam deda nie używając niczego.Trzeba mieć pozycje gracza xyz ?

nostaleh.png
Opublikowano

Jak nie dałoby sie co wy gadacie przecież 2 tygodnie temu był taki aimbot w dllce że jak naciskasz 5 to automatycznie wszystkich twoich przeciwników pojawiających sie na mapie zabijało tylko że był patch :C

nostaleh.png
Opublikowano

Patrząc na to co ty piszesz np. z tym, że nie wiesz po co nam wiedzieć co to za gra; to już nie wiem czy ci pisać konkrety czy pisać najpierw po co nam ta gra... ale ok gra jest nam po to, bo musimy wiedzieć na czym stoimy, bo każda gra ma swoje dziury i zabezpieczenia. (jeżeli nie rozumiesz to nie czytaj dalej). Jeżeli coś takiego jak z tym AimBot było to to nie zabijało samo tylko to za ciebie strzelało i ich zabijało jak już pewnie, a więc już wprowadzasz nas w błąd. A dalej to już nie wiem co pisać, bo nie znam tej gry, ale wszystko się da, jednak nikt ci tego nie zrobi, a więc sam się ucz ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

tak trzeba, ale to jest tylko czubek góry lodowej.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie jestto mozliwe no cybaze jestes op

Serdecznie Zapraszam na Serwer Minecraft : icrafted.maxc.pl:25665

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...