Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] [Update] Hostingów oferujących serwery do Minecraft !

Najlepszy hosting serwerów Minecraft ?  

181 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy hosting serwerów Minecraft ?

• Sored.pl
      5
    • Craftserve.pl
      59
    • OwnServer.pl
      15
    • Netsshoot.pl
      1
    • Mineserv.eu
      11
    • Gamepix.pl
      1
    • Gameserv.pl
      1
    • Zabijaka.pl
      0
    • Ycraft.pl
      3
    • Slotex.pl
      5
    • Maxrate.pl
      5
    • Gamesol.pl
      0
    • Servhost.pl
      0
    • Pukawka.pl
      22
    • Disconnect.pl
      3
    • Fiberhost.pl
      18
    • Strefaserwerow.pl
      1
    • Pixelteam.net
      8
    • Enderchest.pl
      10
    • Crafthost.pl
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mnajlepszy jest mineserv.pl i craftserve.pl

Polecam

polecam też serwery hamahi na str www.minecraft.net/

Opublikowano

Ja korzystałam z usług pukawki i ovh, a teraz z craftserve. Pukawki nie polecam, na ovh to był dedyk i to bardzo dobry, a teraz mam serwer na craftserve i nie narzekam. Całkiem stabilna maszyna, nieporównywalnie lepsza od pukawki, gdzie chmura za 150zł potrafiła paść kilka razy dziennie przy kilku graczach i niewielu pluginach. Ładny spis i chyba większość hostingów jest w nim zawarta. Brakuje jeszcze:

minehard.eu
hosting.pixelteam.net
internalhost.pl
strefaserwerow.pl
jee.pl
fiberhost.pl

Proponuję też dodać ankietę, gdzie użytkownicy mogliby głosować na najlepszy hosting.

@up

Różni się tym, że nie ma dopisanych wielu hostingów, które w innych spisach są. ;]

Taaaa.... Pukawka do serwerów dedykowanych się nie nadaje... xD Nie dość, że wszystkie zajęte to reszta wysiada z tego co napisałeś =P Ja mam na pukawce obecnie 3 serwery (+ serwer głosowy mumble) którego nie używam... 1 serwer 18 slotów (1 na pluginy więc 17) i powiem, że mam trochę bałagan z pluginami i mapkami ale działa znakomicie xD trochę długo ładuję się nazwa (motd w server.properties) ale lagów nie ma... teraz mam jeszcze 2 serwery 3 slotowe w ofercie LITE (18 slotowy w MAX. Jeden zrobiłem dla mnie i HeadAdminamojego serwera, a drugi zamówiła u mnie jego siostra xD) Mogę też taki serwer zrobić =P jak co pisać [email protected] i jeszcze jedno... chce ktoś kanał głosowy mumble????? wynajme za 5zł przelewem albo tego smsa za 7 coś na pukawce ;D pisać jak co =O ;P POZDRAWIAM ADMINISTRACJĘ... BO JAK WIDZE JAK TU LUDZIE PRZEKLINAJA A ADM. W STARSZYCH WĄTKACH NIC NIE ROBIĄ TO DZIWIE SIĘ CZUJE NA TAK POPULARNYM FORUM ;P

Ja korzystałam z usług pukawki i ovh, a teraz z craftserve. Pukawki nie polecam, na ovh to był dedyk i to bardzo dobry, a teraz mam serwer na craftserve i nie narzekam. Całkiem stabilna maszyna, nieporównywalnie lepsza od pukawki, gdzie chmura za 150zł potrafiła paść kilka razy dziennie przy kilku graczach i niewielu pluginach. Ładny spis i chyba większość hostingów jest w nim zawarta. Brakuje jeszcze:

minehard.eu

hosting.pixelteam.net

internalhost.pl

strefaserwerow.pl

jee.pl

fiberhost.pl

Proponuję też dodać ankietę, gdzie użytkownicy mogliby głosować na najlepszy hosting.

@up

Różni się tym, że nie ma dopisanych wielu hostingów, które w innych spisach są. ;]

Taaaa.... Pukawka do serwerów dedykowanych się nie nadaje... xD Nie dość, że wszystkie zajęte to reszta wysiada z tego co napisałeś =P Ja mam na pukawce obecnie 3 serwery (+ serwer głosowy mumble) którego nie używam... 1 serwer 18 slotów (1 na pluginy więc 17) i powiem, że mam trochę bałagan z pluginami i mapkami ale działa znakomicie xD trochę długo ładuję się nazwa (motd w server.properties) ale lagów nie ma... teraz mam jeszcze 2 serwery 3 slotowe w ofercie LITE (18 slotowy w MAX. Jeden zrobiłem dla mnie i HeadAdminamojego serwera, a drugi zamówiła u mnie jego siostra xD) Mogę też taki serwer zrobić =P jak co pisać [email protected] i jeszcze jedno... chce ktoś kanał głosowy mumble????? wynajme za 5zł przelewem albo tego smsa za 7 coś na pukawce ;D pisać jak co =O ;P POZDRAWIAM ADMINISTRACJĘ... BO JAK WIDZE JAK TU LUDZIE PRZEKLINAJA A ADM. W STARSZYCH WĄTKACH NIC NIE ROBIĄ TO DZIWIE SIĘ CZUJE NA TAK POPULARNYM FORUM ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...