Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft by Zyczu (białe tło)

K2M1L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Pobirałem sobie launcher Zyczu (oczywiście ze strony minecraft.zyczu.pl) i ostatnio zaczął szwankować. Pobrałem kilka nowych modów i podczas uruchamiania pokazuje się białe tło i nic więcej się nie dzieje. Żaden crash, żadne menu, po prostu białe tło. Te problemy zaczęły się od wyjścia wersji MC 1.5. Reinstalowałem launcher, pobierałem go ponownie, nic to nie dało.

Instalowane mody:

- OptiFine

- ModLoader

- Player API

- Rei Minimap

- Too Many Items

- Singleplayer Commands

Dodatkowo wynikła dziwna sytuacja, po chwili męczarni z odpaleniem MC na różne sposoby pobrałem również MinecraftSP, podczas uruchamiania wyskakuje informacja, że mam starą wersję launchera Zycza (a pobrałem najnowszą wersję). Wczoraj miałem podobny problem, ale usunąłem MC i launcher Zycza z folderu "Dane aplikacji", pobrałem ponownie i jakoś udało się uruchomić MC, dziś ten sposób już nie rozwiązuje problemu. Wie ktoś jak to cholerstwo naprawić?

Z góry dziękuję za każdą pomoc.

Opublikowano

Wiesz co, możesz mieć rację, bo teraz pobrałem zwykły 1.5 + standardowe mody i zadziałało normalnie. Najwyraźniej muszę poczekać na SPC jeszcze kilka dni ; /

Opublikowano

Możesz też wejść na stronę prezentacji moda i zobaczyć czy mod został już zaktualizowany a jeśli nie usunąć go z folderu mods :D

#JebacSygnatury

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zaktualizuj minecrafta(zwyklego) w %appdata% usun folder.minecraft by zyczu i nie wgrywaj rzadnych modow(tylko te kture masz do wyboru) bo ci sie usuną mialem tak samo licze na like jesli nie dziala to zaczekaj dluszom chwile.PZDR

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...