Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się zarobić jakoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Potrzebuję trochę kasy do końca kwietnia. Jest to około 200-300zł, znacie jakieś zarobki przez internet lub normalne ?

Piszcie tylko rozsądne odpowiedzi, oraz objaśniajcie co w nich chodzi oraz ile na tym można zarobić dzięki !

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

200-300 w miesiąc zarobisz na MyPay.pl poświęcając koło 1-2h dziennie.

A więc zarabiasz za wypełnianie różnych ankiet itd. Co parę godzin ankiety pojawiają się od nowa i musisz je wypełnić jeszcze raz tylko na nowym mailu.

Dorwij jakiś poradnik zarabiania na MyPay to będziesz wiedział dokładnie o co chodzi z seriami itd.

Opublikowano

Najprostszy sposób - ulotki? Do końca kwietnia masz miesiąc. Ja roznosiłam teraz ulotki po akademikach, wybranych przez pracodawcę. Za 12 płatne 240 zł. ;) A ile mi to zajęło? Dwa dni. Ewentualnie mógłbyś pójść na inwentaryzacje, wykładanie towaru bądź po prostu może wyprowadzanie psa przez miesiąc? ;)

Opublikowano

Mój kolega miał pomysł, abym zrobił konto i zbierał po 1zł dotacje haha :D

Ulotki hmm, 16 lat kończę 25 kwietnia

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

weźcie już się ogarnijcie z tym zarabianiem już chyba 1000 tematów na ten temat powstało, ciężko poszukać tematy o tej samej tematyce?

Opublikowano

Jak mieszkasz na wsi to pójdź do sąsiada i poproś o robote :D

Jak nie mieszkasz na wsi to pojedź na nią i rżnij wszystkie dziwki i prostytutki jakie na potkasz xD

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Opublikowano

Nie musisz mieć pełnych 16 lat, aby roznosić ulotki, ja w wieku 12 lat, mogłem prawie wszędzie się dostać .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Odśnieżaj , sprzedawaj lemoniade jak będzie ciepło , partnerstwo yt , pomoc sasiadowi , pomoz tacie , mamie , wujkowi itd

PS. Rodzice Ci kieszonkowego nie daja?

Specjalista
Opublikowano

Dają, ale 50zł na miesiąc to są jakieś hiper mega kieszonkowe...

W zupełności 50zł powinno ci starczać na miesiąc, niektóre osoby w twoim wieku w tym Ja dostawały o wiele mniej, a jak chcesz dorobić to szukaj w pobliżu jakiejś roboty, ktoś na pewno potrzebuje teraz pomocy ze śniegiem.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Ja wogóle nie dostaje kieszonkowego i nigdy nie dostawałem ;d
wejdz w mój link i zarejestruj się przy okazji mi też tym sposobem pomożesz
xxx
Zarób kasę na wypełnianiu ankiet (w necie jest pełno poradników jak zarobic tam 200zł w miesiac)
Kase przeznacz na stronę internetowa domenę, styl itd na przykład o grach komputerowych trochę ją rozwin no i wtedy zarabiaj na ppa reklamując się na własnej stronie lub po prostu sprzedawaj tym sposobem własne poradniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...