Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban na około 10 dni

Varham

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałem sobie pograć w crossfire a tu nagle takie coś crossfire201303230000.png

. Ogólnie grałem na biozie i wbiłem parę razy na rundę 20 na 30 itp (około 3). Zrobiłem misje, grałem parę razy na DM ze znajomym 1vs1, hacków się nie dotykałem, z 2 razy musiałem wyłączyć proces gry bo się ścięło.. I teraz pytanie czy mam pisać do suportu ? I czy mogę to zrobić w ojczystym języku ? Za wszelką pomoc dziękuje.

PS: Jestem świeży w tą grę, gram parę dni.

Opublikowano

To tak . tez mialem bana na 10 dni , teraz juz zostalo 5 . Ja pisalem do tego smiesznego supportu , ale ja pisze o " niebie a oni o chlebie "

Nie ma jakiego kolwiek sensu do nich pisac,bo nic ci nie pomoga. A jezeli sie juz zdecydujesz tam napisac to po angolu tylko .

2550053733.png

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, do supportu nie ma sensu pisać, jak ja pisałem do nich po answer to czekałem ok. 3 miesięcy zanim się ogarnęli i mi odpisali mimo iż wszystko wysyłałem dobrze..

Opublikowano

Nic takiego nie zrobiłeś żebyś mógł dostać bana.

Wiem że dają czasami bany za jakieś wyzwiska itd (pare takich przypadków widziałem).

Może też mieli jakiś błąd że dostałeś bana za nic.

A do supportu nie opłaca się pisać, bo zanim odpiszą to ban ci się już skończy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nic takiego nie zrobiłeś żebyś mógł dostać bana.

Wiem że dają czasami bany za jakieś wyzwiska itd (pare takich przypadków widziałem).

Może też mieli jakiś błąd że dostałeś bana za nic.

A do supportu nie opłaca się pisać, bo zanim odpiszą to ban ci się już skończy.

Nikogo nie wyzwałem ani razu. Prawie na chatcie nic nie pisze. Dobra, dzięki za pomoc we wszystkim :).

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej, do supportu nie ma sensu pisać, jak ja pisałem do nich po answer to czekałem ok. 3 miesięcy zanim się ogarnęli i mi odpisali mimo iż wszystko wysyłałem dobrze..

No to chyba nie umiesz wyslac zgloszenia jak 3 miechy czekales... -.-

@top

Ja bym napisal dla pewnosci

Osobiscie czekam jakies 2/3 dni na odpowiedz, wiec nie wiem o czym wy wgle mowicie

x

Opublikowano

No to chyba nie umiesz wyslac zgloszenia jak 3 miechy czekales... -.-

@top

Ja bym napisal dla pewnosci

Osobiscie czekam jakies 2/3 dni na odpowiedz, wiec nie wiem o czym wy wgle mowicie

W czasie czekania na odp. Napisałem do suportu ( oczywiście po angielsku). Pożyjemy zobaczymy.

Opublikowano

@OnlyShot

Zgłoszenie pisałem dobrze, po prostu ciągle odsyłali mi identyczną wiadomość, z której nic nie wynikało, za którymś razem wkońcu odesłali mi normalną odpowiedź, więc oszczędź głupie komentarze dla siebie ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up

Zastanów się...

Raz piszesz ze czekasz kilka miechów na odp.

Teraz piszesz ze odp. przychodzi szybko, tylko treść była bez sensowna.

Nie długo się okaże, że wgle nie wysyłałeś -,-

@Top

Myślę ze temat jest już do zamknięcia.

x

Opublikowano

OK. Rozumiem, dziękuje za pomoc a tak wgl za co można dostać tego "śmiesznego" bana ?

-,- ja wiem za co

za gre 1vs1 z kolegami

mi juz za to 2 - 3 konta zbanowali

za 2 dni sobie pogram na 1 :D

jak cos to niegraj 1vs1 z kolegami bo odrazu bana dostaniesz za tak zwany power lvl.... nawet jak nie power lvlujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...