Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostalem Bana prenamentnego za bug z paypalem ktorego nie wykorrzystalem ale kolega go wykorzystal i wyslal mi postacie napisalem do riotu ze ja niemam z bugiem nic wwspolnego i niech mnie obanuja jak myslisice odbanuja?

Opublikowano

Nie gdyz niemasz dowodow na wine twojego kolegi

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Powinni odbanować, skoro jak twierdzisz nie używałeś tego buga. Jeśli odbanują to masz szanse dostać jeszcze jakieś "odszkodowanie".

@UP Jest coś takiego jak "View my gifting history" więc nie wypowiadaj się na temat o którym nic nie wiesz..

Opublikowano

Nie gdyz niemasz dowodow na wine twojego kolegi

Jak to nie mają? Sprawdzą czy on kupował te skiny, czy kolega mu wysłał.

@t

Napisz, nigdy nic nie stracisz. Jak się z nim nie umawiałeś na czacie, żeby Ci kupił skina to powinni Ci dać UB.

279981407253602336505.png
Opublikowano

zalezy tez, jak sformułowałeś tresc maila do supportu, bo jesli cos na podobę tego, co napisales w swoim pierwszym poscie ("ja niemam z bugiem nic wwspolnego i niech mnie obanuja"), to ja na miejscu riotu bym cie olał :P nie zapominaj ze "niech" to tryb rozkazujący, a ty im zbyt wiele rozkazac nie możesz :P

Opublikowano

@up nie za nic tylko za bug, jesteś idiotą czy udajesz?

do póki nie oddasz im hajsu unbana nie dostaniesz tyle w temacie pisjoł

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

@up nie za nic tylko za bug, jesteś idiotą czy udajesz?

do póki nie oddasz im hajsu unbana nie dostaniesz tyle w temacie pisjoł

Polecam Nauczyc sie czytac Nie rozumiesz tego ze ja go nie wykorzystalem?

Opublikowano

Dogadales sie z kolega ze on najebie Rp a pozniej ci wysle wszystko w prezencie to teraz masz bana :) jeszce jak wchodziliscie na jedno konto z tego samego IP to tym bardziej cie nie odbanuja

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Chyba Ich polebalo ze zaplace od tak za zbanowanie mi konta Za nic a kolega ktory wykorzystal bug dalej gra

close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...