Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy mam prawo podac Mineserv.eu do sądu?

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, moze ktos zauwazyl ale zrobilem server, mielismy go wystawiac ale przez noc mineserv najebalo mi w plikach ze nawet nie mozna go bylo wlaczyc. Wiec takie pytanie czy moge ich podac do sądu?

Opublikowano

Teoretycznie możesz, ale bez pochopnych ruchów.

Zaproś administrację MineServ na ich TeamSpeaka i porozmawiaj z nimi apropo jakiegoś zadośćuczynienia. ;-)

5465845486.png

Opublikowano

Po 1 Poniesione koszta?

Po 2 Skąd pewność że to oni namieszali?

Po 3 Dowody

Gdy to poniżej 250 zl nawet się tym nie zajmą. Brak dowodów że to Oni - również.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

yyyyy nie bardzo musiałbyś się zapoznawać z tymi regulaminami a potem i tak by Wyszło, że to nie ich wina. Jak Już do sądu to oni mają kasę prawników sobie wynajmą i niema bate żebyś wygrał nieradze lepiej napisz do nich powinni naprawić błąd. mi raz serwer niedzialal i niemogłem go włączyć napuisałem do nich, że serv nie dzial i poprosiłem o rekąpęsate i za 3 dnie bez serva dostłem 7 dni rekąpęsaty

Ort. ;D

Ja tak mam jestem ANty Ort : iks de

Opublikowano

Dlatego niegdy nie kupujcie serwerów na mineserv.

- Drogo jak chuj

- Lagi jak chuj

- Mało ramu na slot

- Bardzo nie miła obsługa

Na ownserwer jest więcej ramu na slot i jest taniej! I Nie biorą kase za zmiane pakietu i dokupienie slotów czy coś takiego. Jedenm słowem mineserv to jedne wielkie gówno! Na odpowiedz trzeba czekać tydzień... O nic ich nie można poprosić w niczym nie pomagają tylko zdzierają kasę. NIE POLECAM MINESERV !

Opublikowano

Mieneserv to gówno.

Powody jak @up + jeszcze moje:

Drogo jak ch*j

Lagi jak ch*j

Brak bazy MySQL

Obsługa jak z dupy

W porównaniu z innymi ofertami np. na csrv.pl masz więcej ramu na csrv za 20 zł niż za 100 na mineserv

Więc ogólnie nie pozywaj ich tylko NIE PRZEDŁUŻAJ TAM SERWERA jak chcesz pomogę ci sam miałem tam serwer. Dodaj mnie na skype : kacki007. Nie ma co się srać po sądach, gówno im zrobią ponieważ mineserv to hosting francuski !!!.

PS . jak miałem swój serw to 2 tyg czekałem na wyjście kolejnego bukkita w ich ofertach, a ten co wgrywałem był nie przyjmowany -.-

Opublikowano

Teoretycznie możesz podać ich do sądu ale musisz mieć odpowiednie dowody że cie oszukali czy coś.

Przecież oni ciągną od ludzi kasę więc to nie problem podać ich do sądu

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Mieneserv to gówno.

Powody jak @up + jeszcze moje:

Drogo jak ch*j

Lagi jak ch*j

Brak bazy MySQL

Obsługa jak z dupy

W porównaniu z innymi ofertami np. na csrv.pl masz więcej ramu na csrv za 20 zł niż za 100 na mineserv

Więc ogólnie nie pozywaj ich tylko NIE PRZEDŁUŻAJ TAM SERWERA jak chcesz pomogę ci sam miałem tam serwer. Dodaj mnie na skype : kacki007. Nie ma co się srać po sądach, gówno im zrobią ponieważ mineserv to hosting francuski !!!.

PS . jak miałem swój serw to 2 tyg czekałem na wyjście kolejnego bukkita w ich ofertach, a ten co wgrywałem był nie przyjmowany -.-

90 % firm to Francja.... craftserv.pl rowniez...

NAWET jeżeli regulamin mówi inaczej i jest on sprzeczny z prawem obowiązującym w Polsce to i tak możesz ich podać do sądu. Oczywiście jeżeli posiadasz to co napisałem kilka postów wcześniej.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Możesz . Myślę jednak ,że lepiej załatwić to sprawę pokojowo .Niech w zamian za to co ci zrobili dadzą ci np;Serwer na załóżmy 3 miesiące.

Technik serverów ;) 

Opublikowano

Ludzie, nie mówcie, że ten hosting jest zły, gorszy, czy tamten jest lepszy. Każdy ma swoje preferencje i w zasadzie nie ma lepszych i gorszych, a problem i tak dotyczy tego jednego.

Co do tematu.

Nie opłaca się podawać ich do sądu, bowiem szkodliwość jest zbyt niskiej wartości.

No chyba, że ktoś na zamówienie pisał ci nowe pluginy za niemałą sumkę. Wówczas opłaca się podawać, inaczej nie.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Nie zgodzę się mamy 3 servery vps i jeden zwykły 70 slotowy mamy około 1300 craftów i nigdy nie mieliśmy lagów jak zle zaktualizowaliśmy vps i Server się san wyłączał napisaliśmy do opiekuna i juz na drugi dzień dostaliśmy odp ze serv naprawiony wiec ja polecam minserv a ja ty masz problemy to napisz do opiekuna twojego servera bo od opiekuna szybciej dostaniesz odp nic jak tak ogulnie napiszesz chociasz ostatnio za interesowała mnie pukawka i jej. Fajny itenshop to tyle z mojej wypowiedzi

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...