Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najszybciej zarabiać gotówkę i dropić części?

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie najczęściej dropia cześci lepsze niz wyscigowe i gdzie najwięcej kasy dropi bo chciałem sobie kupic BMW M3 GTS brakuje mi jeszcze niecałe 500 tysięcy

Opublikowano

Najbardziej opłacalne jeśli chodzi o zdobywaną gotówkę są ucieczki drużynowe, a najbardziej opłacalną ucieczką drużynową jest chyba High Stakes, chociaż moim faworytem jest ucieczka w klasie A o nazwie Late Deparature (pewnie nazwę przekręciłem).

Z mnożnikiem gotówki za jedną ucieczkę na Late można dostać 30k IGC, a przy dobrej jeździe można ją ukończyć w mniej niż 4 i pół minuty.

Co do części, to na High Stakes parę razy udało mi się wydropić profesjonalne części, więc tam polecam ci się ścigać.

Jeszcze z dragów można zdobyć niezłe części jak masz szczeście, bo jak wiemy dragi są bardzo krótkie.

A jeśli chcesz mieć jakieś części ultra, to zbieraj regulanie diamenty w grze, po 20 dniu ultrasy dropią nawet często.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...