Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Poczatki

Fozop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wlasnie pobralem SMITE i chcialbym sie was zapytac jakiego boga wybrac na start? Znaczy, ktory bedzie najlepszy na poczatek?

Z gory dzieki za pomoc, poleca lajki.

Opublikowano

Najłatwiej na początku grało mi się Artemis. 3.5s stun + burst do attack speed. Polecam ją na początek :)

Nie zrażaj się jak na początku będzie słabo szło ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Tja, mi idzie nie najgorzej, ale co gre mam jakis afk'ow w teamie ;/ A jaki tryb gry wybierac?

Opublikowano

Tak z podstawowych bogów to zawsze grałem ARTEMIS zawsze miotałem innych. :P ze wszytkimi buffami kiedyśwyjąłem 964 DMG :P:P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

ra slaby na pierwszego boga, zeby jechac innych trzeba sie nauczyc dobrze nim grac, juz wogole jak dostal nerfa na 1.

kali zdecydowanie najlatwiej, duzo dmg i heal, na low lvl'ach kali jest op.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

ja gram od fazy beta i powiem ci ze sun wukung swietna postac jesli kupisz dobre itemki to niema szans bardzo szybki i dobrze kosi:) do tej pory czasem nim gram i robie bardzo ladne staty;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałeś w tego typu gry? Jeżeli tak to napisz jaki typ preferujesz. Czy może tanki AD czy AP. Ja osobiście polecam Artemis i Kali. Budujesz do nick physcial power, trochę kryta np. deathbringer no i bardzo przydatny lifesteal który przy skończonym buildzie sporo daje. Odradzam Ci Ra, gdyż ciężko Ci będzie ogarnąć. Owszem ma skille na health'a, lecz ogólnie ma tego życia bardzo mało, więc możesz padać.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...