Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Usuniecie hackow

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,
Mam pytanie , mam hacki do metina , i odinstalowanego CA (na wszelki wypadek:P) i teraz chce usunąć wszystkie hacki do metina i wszystko co jest z tym związane tak żebym nie dostał bana na Combacie. Podajcie wszystkie sposoby na usunięcie tak żeby z hacków nie zostało NIC. dziękuje.

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam pytanie , mam hacki do metina , i odinstalowanego CA (na wszelki wypadek:P) i teraz chce usunąć wszystkie hacki do metina i wszystko co jest z tym związane tak żebym nie dostał bana na Combacie. Podajcie wszystkie sposoby na usunięcie tak żeby z hacków nie zostało NIC. dziękuje.

Normalnie je ususwasz:) I potem CCleanerem skanujesz rejestr i usuwasz wszystko co tam zaznaczone.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

czyli wystarczy ccleanerem wyczyscic rejestr ? i 100% pewnosci ze nie zlapie bana ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Usuń hacki ręcznie bo w revo unistalerze nie wykryje Ci ich. Potem rejestr i powinno wystarczyć. Ja jechałem na fishbocie w metku i grałem w CA, bana jakoś nie mam.

Opublikowano

czyli wystarczy ccleanerem wyczyscic rejestr ? i 100% pewnosci ze nie zlapie bana ?

jeżeli masz dobre konto to ja bym nie ryzykował z jakimiś ccleanerami...nigdy nie ma 100%pewności, tak jak po formacie..ale nexon i tak jak będzie chciał kogoś zbanować to zbanuje...server log,game log itp itd...:)szkoda zachodu i wydawania kasy :)

ehh.:)

Opublikowano

jeżeli masz dobre konto to ja bym nie ryzykował z jakimiś ccleanerami...nigdy nie ma 100%pewności, tak jak po formacie..ale nexon i tak jak będzie chciał kogoś zbanować to zbanuje...server log,game log itp itd...:)szkoda zachodu i wydawania kasy :)

Może i racja ale to hacki do metina więc bez przesady. Gdybyś miał cheat engine to wtedy i tak jest ban, ale hacki do metka..

• Odpal CCleaner'a
  • Daj Rejestr
  • Skanuj by znaleźć problemy
  • Napraw problemy
  • Wejdź teraz w Cleaner
  • Uruchom Cleaner

I po sprawie. Po co od razu ma robić format, po każdym graniu na hackach.

Opublikowano

wejdź sobie w folder Combata i do folderu Log, tam będzie taki ClientShutdown.txt i po włączeniu combata sprawdź ten plik (nie loguj się) jeśli będzie pisało coś takiego:

Date[2013/03/05] Time[18:59:02] - Hack attempt detected. Your ID has been logged and your account may be subject to a ban.

tzn. że dostaniesz bana jak się zalogujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...