Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oplaca sie kupic czolg premim za 1500g?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chcesz to mozesz kupic francuska arte ktora jest wlasnie na promocji a za reszte np. Dokupic miejsca w garazu.

Opublikowano

a co to za arta dokladnie? i czy dobrze sie nia zarabia

Jest tylko jedna arta premium.

Dobrze to sie dopiero zarabia premium od 7 tieru.

Ale na przegranej bitwie wychodzi sie na + 10k.

Sporo osob poleca churchilla III ale to juz bedziesz musial wydac calego golda

Opublikowano

szybciej zarobie churchill III niz np stugem albo jagdpzIV?

Sadze ze tak ale to i tak zalezy od twoich umiejetnosci.

A ty fernox to takie porady sobie wsadz w dupe, on sie pyta czy oplaca sie kupic a nie czy kupic czy dozbierac.

Opublikowano

Jak chcesz. Jeżeli grasz na tym koncie, którego statystyki są w twojej sygnaturze, to odpuść sobie narazie. Znakomicie wyjdziesz na V tierach, bez wydawania grosza. Dopiero jak dojdziesz do VIII, IX opłaca ci się kupić premium tanka. Konto premium jest dobre, jak expisz jeden czołg, albo masz wspomnianą V. W tydzień, przy dobrzej grze można się ładnie dorobić i podexpić!

Opublikowano

churchilla 3 do zarabiania nie polecam.. pz3/4, kv i pz4 znacznie lepiej mi sie zarrabiało.. z premką jak i bez niej

Opublikowano

Polecam ci T1 Heavy . Przy dobrej bitwie zarobić można z 25k a przy przegranej kolo 10k . Z premką to z 30k zawsze wychodze z wygraną .

Ja tym zarobiłem na T32,Tiger 2 , oraz M12 polecam kupić T1 Heavy . A te czołgi premium 5 tieru są to gówna lepiej kupić Kw-1 albo T1 Heavy o wiele lepiej zarabiają. No a jak chcesz już mieć ordazu kase w 2 dni zarobić jakiś Milion to kup sobie T26E4 albo T34 i na twoim miejscu bym uzuberał golda chociaż do T26E4 7200golda tylko . Pozdrawiam

Opublikowano

............ Brawo. Geniusz........... Jak nie umiesz grać PT T5 to słabo zarabiają, jak umiesz, to 50k na czysto wychodzisz... Pozdro też za umiejętność czytania: on pyta się czy warto za 1500 golda, a nie jakie czołgi PT T8 kupić........ PS: PT T5 są zdecydowanie odmienne od zwykłych T5. Nie umiesz grać nimi, to ich nie komentuj, a nie je odradzasz...........

Opublikowano

............ Brawo. Geniusz........... Jak nie umiesz grać PT T5 to słabo zarabiają, jak umiesz, to 50k na czysto wychodzisz... Pozdro też za umiejętność czytania: on pyta się czy warto za 1500 golda, a nie jakie czołgi PT T8 kupić........ PS: PT T5 są zdecydowanie odmienne od zwykłych T5. Nie umiesz grać nimi, to ich nie komentuj, a nie je odradzasz...........

Czy ja je odradzam ?

Opublikowano

A te czołgi premium 5 tieru są to gówna lepiej kupić Kw-1 albo T1 Heavy o wiele lepiej zarabiają.

Czy ja je odradzam ?

Tak, jak widać na załączonym obrazku. -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...