Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ''PLAY''

JayJayPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , problem jest taki że gdy klikam play wybieram champa wszystko ładnie ale gdy już wszystkich załaduje do gry to znika mi obraz i musze się ponownie logować i odnawiać połączenie ale jak to zrobie to ten sam problem ale zauważyłem także bardzo wysoki ping około 150 a normalnie wcześniej jak grałem wszystko było ok ping miałem około 40 - 80 około i gra działała zawsze także wyłanczam wszystkie programy : przeglądarke ,gg itp antywirus takze nie blokuje mi gry . Robiłem też repair gry ( nic niepomogło ) no to odinstalowałem i pobrałem ponownie to także nie pomogło . jeżeli ktoś wie co może być przyczyną piszcie .

1342363234-U684025.png

Opublikowano

UUh miałam to samo kiedyś :P

1. ze ze względu na stara aktualizację programu do nagrywania lola (tak zapomniałam nazwy) pomogła aktualizacja

2. sama nie wiem od czego a ponowne zainstalowanie też nic mi nie dało :x zrobiłam formata i działa wszystko git

3. samo się zepsuło samo się naprawiło :D

zrób formata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...