Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Niespadający poziom LeaverBuster 0.o

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc!

Mój ban siedmiodniwy zakończył się w niedzielę. Zagrałem od tego czasu duuuużo meczy i dziś opuściłem na chwilkę 2 i dostałem kolejnego bana na 7 dni... Czemu mój poziom w tym całym LeaverBusterze nie spadł na np. 3 dni??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Powinieneś otrzymać nawet dłuższego bana, w tym przypadku leavebuster źle zadziałał, powinien wlepić bana na 14 dni.

To tak nie działa, że zagrasz kilka meczy i system 'zeruje twoje wpadki', musi minąć trochę czasu.

Opublikowano

Czyli jeśli po tym banie konto polezy spokojnie miesiąc to poziom spadnie?

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Tak jak up piszę trzeba poczekać też miałem bany na 7 dni a przez ferie nie wychodziłem i mi spad poziom do 0 czyli musisz czekać ~2 tygodnie

928011413476457403957.png

Opublikowano

Ok, dzięki. Chyba zostawie na jakiś czas to konto i pogram na innym bo szkoda by dostało perma...Dzięki za odpowiedzi i można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...