Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szybkość ataku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze PandoraMT2 i od dluzszego czasu próbuję coś zrobić abym mógł szybciej bić.

Ponieważ gdy odpale berka u kolegi z zielona miksturką i żółtą roską to bije jak szalony a u siebie nie ma żadnej róźnicy z tymi dopalaczami..

Opublikowano

Wydaje Ci się.

Max szybkosci ataku wynosi: 180

Nawet jak w tabelce pisze np 250 to uderza jak 180

A ze widzisz ze szybciej bije to wylacznie taki efekt

Opublikowano

Jak mi ma sie wydawac... Jak na innym kompie 1 hit robi w kilka setych i nie daje nikomu wstac, a u mnie bije prawie jak na plu, a BEREK KOMPLETNIE NIC NIE DAJE! bo krecilem demko na koniu bez berka i potem znow na koniu z berkiem i potkami i 0 róznicy -.-

Opublikowano

Omg... Po 1 nie seria hitow tylko 1 hit -.- A po 2 to kolega powiedziałem w cudzysłowie bo nie ważne u kogo to sprawdzałem, ważne jest to że nie działa u mnie berek, więc nie nabijaj sobie postów głupimi odpowiedziami "kolega próbuje cię wrobić".

Opublikowano

Tylko co my Ci na to możemy poradzić? Moim zdaniem wina po stronie Clienta. Spatchuj/Reinstalluj Clienta na nowo na inną partycję zobaczymy czy bd. widział efekty. Myślę ,że pomoże bo to 2 inne clienty.

Opublikowano

Hm, już reinstalowałem na obu partycjach ale nie zaszkodzi jeszcze raz, a w jaki sposób mam spatchowac?

edit: nic nie pomogło ale musze powiedzieć że na każdej postaci tak jest z wyjatkiem szamana, wydaje mi sie ze jak lykam zielona to szybciej bije.

Opublikowano

to jest tylko Twoje " wydaje mi się"

Powyżej 165 już nie odczujesz różnicy w ataku wizualnie.
Jeśli włączysz dźwięk i stoper...... to usłyszysz szybciej odgłosy bicia ale tak jak koledzy powiedzieli wyżej. tylko do 180 szybkości ataku.
Po drugiej stronie ( przykładowo Ty na drugim pc) będziesz widział co któryś hit dlatego tak szybko wydaje Ci się to bicie....
po prostu gra mmorpg czy każda inna online ma niedopracowane poprzez silnik gry to co robi gracz i nie wyświetla dokładnie tego samego w tym samym miejscu po stronie drugiego gracza...

PS. Berserk jest bezużyteczny na prywatnym serwerze bo dostajesz tylko większe obrażenia o tyle ile więcej Ci daje szybkości ruchu :)

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Na pandora mt2 jest zbugowana szybkość ataku to po 1 (to znaczy że do 180 w zwyższ nic nie odczujesz) po 2 berek daje tą szybkość tylko do tych 180 pkt. szybkości ataku (na priwach nie opłacalne podwód? potki na szybkość) nie jest możliwością żebyś tak szybko bił bez cheatów (chodzi mi o "Jak na innym kompie 1 hit robi w kilka setych i nie daje nikomu wstac, a u mnie bije prawie jak na plu") w tej grze bez eq z navi (przedmiot który jest stworzony w panelu zazwyczaj ma kosmiczne bony do około 32k wartości)

DR5ChPt.png

Opublikowano

To jak wytlumaczycie ze na 2 kompie bije szybciej? Choćby wizualnie ale bije i te hity wchodza lepiej tak jak mowilem nie daje nawet nikomu wstać a na moim kompie ludzie mi uciekaja spod miecza...

Opublikowano

No tak mysle bo jak 2 metki odpale to jakbym szybciej bil jak patrze z 2 konta, lecz nie wchodza tak te hity jak wygladaja z 2 konta :) nie wiem czy wiesz o co mi chodzi.

Opublikowano

Jest tak : byc moze widziałes swoja postac jak bije z innego konta a wtedy racja widac jakby bił duzo szybciej niż jakbys grał ta postacią.

Jest tak : byc moze widziałes swoja postac jak bije z innego konta a wtedy racja widac jakby bił duzo szybciej niż jakbys grał ta postacią.

Opublikowano

Jesli masz lagi nawet takie ktorych nie czujesz masz zanizone lub zawyzone animacje w grze :p czasami jest tak ze w metinie kilka chitow naraz jest pokazanych widzieliscie to prawda?

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...