Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ile ludzi gra na ameryka N/A

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie można tego określić 'od tak', jednakże prawdopodobnie jest to ~30% całości graczy LoLa.

Opublikowano

Ja gram już od ponad roku na NA, ale czekam na możliwość przeniesienia się na Nordic East, która będzie w niedalekiej przyszłości dostępna.

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Opublikowano

Tak, jest tam, można powiedzieć, dość dobry poziom rozgrywki.

Jedyny minus to taki, że płatności RP realizowane są w dolarach lub euro, nie w PLN.

Opublikowano

Przeniesienie możliwe jest tylko z serwera EUW (EUW -> EUNE), niemożliwe jest przejście z US na EUNE lub EUW.

Przejście owe kosztuje 2600RP.

Opublikowano

Tu mowil djlorenin ze bd mozna

Dawno temu riot zapowiedział że mają w planach zrobić możliwość przenoszenia na Na, jednak nic nie wiadomo nad postępem prac.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dawno temu riot zapowiedział że mają w planach zrobić możliwość przenoszenia na Na, jednak nic nie wiadomo nad postępem prac.

Pisałem do nich w tej sprawie niedawno ale to samo co zawsze. Sądze, że dopiero pod koniec tego roku lub gdzieś ok. 4 sezonu będzie można się przenieść.

Ale można sobie tak gdybać kiedy będzie kiedy bedzie, czekać na oficjalna notkę.

Sporo ludzi gra, w dzień mniej, bo w końcu dla nich to jest noc. Ale wieczorem czy w nocy zawsze jest wysyp ludzi.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Najlepiej przenieś się na West'a, jest tam o wiele wyższy poziom, niż na East.

Sam dzisiaj się przeniosłem i jestem zadowolony ;-)

East=West do 2k elo, deal with it.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Dla Polaków jest minimalnie trudniejszy, ale jeżeli chodzi o wyższy. Owszem, jest nieco większy niż od EU/West.

Odbiegamy od tematu.

A tak na poważnie, ktoś może zna cokolwiek jakieś info kiedy Riot wprowadzi możliwość przeniesienia?

Ja naprawdę nie mam siły grać od nowa.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Diamond NA to tak jak Bronze I east. Polecam bardzo.

A co do pytania to zapytaj Riotu nie nas, wszystkie informacje które ci tu ludzie podają są wyssane z palca.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Nikt nie wie ile dokładnie gra tam osób. I myślę, że nikt takiej informacji nie posiada. Ale nie opłaca się grać na Ameryce .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

ameryka na 10lvlach jest jak nordic na 25.

zawsze się opłaca gdzie indziej grać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem jak gosciu po 1 rankedzie ma diament

W S2 miał 2,2k elo? Ah, i podaj tego gościa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...