Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Sniper Ghost Warrior 2 - stop klatki :<

wisniaboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Dziś to ja chciałbym Was prosić o pomoc.

Otóż mam problem z grą Sniper Ghost Warrior 2 od CI Games (dawniej City Interactive).

Problem polega na tym, że co jakieś 3-5 minut mam STOP KLATKE (spada do 0 - ścina grę i po paru sekundach odcina). Jest to bardzo denerwujące. Wymagania sprzętowe spełniam (jakbym nie spełniał to bym nie kupił, znam się na takich sprawach).

Zaktualizowałem sterowniki do karty graficznej, DirectX oraz nawet przeinstalowałem grę (jest to oczywiście oryginał).

Szperałem po necie i narazie nikt nie miał podobnego problemu (albo miał, ale na żadnym z popularnych forum o tym nie napisał).

Mój sprzęt:

Intel Core2 Duo E8400 stock (nie kręcony)

ASUS P5Q SE

2GB DDR2

Chieftec GPA-500S8 500W

ASUS Radeon HD 6670 1GB GDDR5 (nie kręcona)

Może ktoś napisać, że sprzęt już trochę słaby na nowe gry, ale ja się znam na rzeczy i narazie mi wystarcza do średnich detali w grach, poza tym Crysis 3 chodzi mi na niskich płynnie w 1440x900 (stałe 40-60 FPS). Battlefield 3 na niskich w 1440x900 na multi chodzi w 50-70FPS.

Z grami wielu problemów nie miałem większych (sam sobie z nimi radziłem), poza tym jakbym się na niczym nie znał to bym nie pomagał w tym dziale :>

Proszę o pomoc. Może ktoś się z tym spotkał :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Wyłącz zbędne programy w tle. Sprawdź czy komputer się nie przegrzewa.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Robiłem wszystkie podstawowe czynności... Czyściłem, aktualizowałem, reinstalowałem, offałem skype/ts3/antywirus, temperatury są takie jak zawsze. Może to jakiś błąd gry, poczekam najwyżej na patch :<

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...