Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca się bonować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się samemu zmieniać bony? Gram na serwerze DiamondMT2, 50 zmianek chodzi po 1kk, mam bonus-swichera w modzie.

Czy opłaca mi się bonować itemki samemu? Chodzi mi naprawdę o itemy TOP, tarcza np. 15 siła, 10 ludzie, 15 blok, 15 odbicie, nno.

Czy jest to opłacalne? I ile musiałbym około czasu temu poświęcić?

2vjooye.png

Nie bądź żyła daj +++

:D

[Tut] Zarabianie na całkowitym legalu na PL!

Opublikowano

pisałem że używam bota :D Chodziło mi o to czy bonować używając bota czy kupić gotowe :D

Bonuj samemu taniej wyjdzie.

Opublikowano

Taniej wyjdzie, jak bony wejdą, na co naprawde jest mała szansa aby wszedło 100 % perfekt, w tym przypadku jak podał wyżej jakie chce bony. Jak kiedyś grałem na jakimś privku, gdzie zmianki były po 100k to z 10 kkk nie wszedł ani 1 itemek jaki chcialem, a za 5-7 kkk miałbym 1 zakupiny, gotowy. W bonowaniu wszystko zależy od szczęścia, może wejdzie za 1 razem a moze za 10000 razem .

Opublikowano

Na Diamond opłaca się bonować zbroje , naszyjniki , hełmy bronie .

Reszta jest kompletnie nie opłacalna , żeby wbić kolczyki x4 15 + lud trzeba mieć straszliwe szczęście ...

Tarcza to jest czarna magia, buty krwiste też ciężko wchodzą a bransoleta ? A pf , 100% perfekt to jest rzecz mało realna ale zdarzają się farty jak się na 5bs leci ...

Wniosek z tego taki?

50/50.

Część kup, część bonuj .

Łatwiej wchodzące itemy możesz robić i sprzedawać aby mieć kasę na lepsze itemy .

Zawsze sobie ustaw bs`a 2k x4 15 albo 2k x3 15 , wejdzie Ci Prawie Perfect , sprzedasz - będzie kasa na dalsze bonowanie a jak wejdzie 100% to sobie zostawisz i bocisz dalej aby mieć kasę na kupienie itemków perfect :)

Sposób sprawdzony, idzie się na tym dorobić .

Chociaż powiem CI przy mocnym bardzo PC - ustawiasz 3 bsy a sobie tylko eq do expa piękne robisz + zaopatrujesz się w pierścień z is na 7 dni + lizaczka i latasz na se-pong z buffem .

Na jednym Se-Pong wyciągasz 3-4 Kwiaty lekko co daję Ci sumkę 2.8kkk . - Z WH zrobisz tego se-ponga przy mocnym komputerze bez lagów 10min max :] '

Oczywiście Bodziak + Szaman Smok ;]

Pozdrawiam

xGerdinus™

Opublikowano

Bonuj samemu opłacalnie i tanio

Za taki na prawdę dobry itemek zażyczą sobie zapewne pokaźną sumkę a tak masz te 1kk na zmianki i wszystko zależy od szczęścia.

Miksuj sam. Masz większą satysfakcję gdy masz dobry ekwipunek robiony ,,samemu"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...