Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Regulamin

piter11koks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych administratorów i global moderatorów :>

Mam do was średnio ważną sugestie

--------------------------------------------------------

O tuż w wielu działach jak czytałem regulamin zobaczyłem błędy między innymi

-Nie aktualizowanie regulaminu

-Nie używanie polskich znaków.

Linki

http://www.mpcforum.pl/topic/351812-regulamin-lokalny-dziau-publikacje-serwerw/

Brak koloru dla Lorda Hadesa

SynekMTG nie jest /kidmodem/modem/liderem minecrafta

No i parę innych osób z teamu mc nie ma koloru.

http://www.mpcforum.pl/topic/248968-regulamin-lokalny-dzialu-single-player-kody-do-gier-single-player/

Deso nie ma koloru

--------------------------------

Mam dalej pisać?

Nie chce mi się :P

Ale proszę żeby szanowny "Team" ruszył się i robił coś na Forum a nie się op****

Np 11-AwardImgIcon-1361145417.png 345_mct.png1344606653-U247153.png Nic nie robią :D

esrtkvbdkh6j.png

bar.owncraft.pl:8662 Survival Faction's Minecraft!

Opublikowano

Te regulaminy są aktualizowane co jakiś czas, a kolor jaki ma moderator to bardzo błaha sprawa. Takie rzeczy to po prostu pisz na pw.

Regulaminy są dość często aktualizowane, bynajmniej w minecrafcie. Co chwile dodawane są jakieś poprawki czy nowe punkty. Druga sprawa - "nie używanie polskich znaków" gdzie to zauważyłeś? Jak już są jakies literówki to tylko i wyłącznie przez pomyłkę. Ważne, żeby w regulaminie było wszystko jasne i prosto napisane, dzięki czemu łatwo to będzie można zrozumieć.

Trzecia sprawa - Skąd wiesz, że te grupy nic nie robią? Elita to emeryci, nie uczestniczą w żadnym projekcie. Mentorzy i Codersi to grupy funkcyjne i mają jakieś tam swoje projekty. Nie masz wglądu w ich fora, więc nie wiesz co tam się dzieje i czy nie tworzy się zadnych projektów. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...