Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajper

kubekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale wolisz kampić czy być aktywnym snajperem no i jaszcze jakie mapki najczęściej winszujesz?

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

pakiet nazywa sie shordedux Gram na mapkach oman karakan masturh wole walic z daleka a chcce kupic 10400funds i niewiem czy sie oplaca

Opublikowano

To najlepiej kupić jtigera może nie bedziesz bił rekordów ranged killi ale na takie mapy jak karkand mashur to jest to najlepsza snajpa jest bardzo szybka i zabija na heda.

Opublikowano

No możesz ale na karkandzie czy mashtur to bedziesz się męczył. Mam sksa i mi nie przypadł do gustu.

Opublikowano

Szkoda że niema tego pakietu z m95 bo to było by najlepsze dla ciebie. Ale ja bym kupił na twoim miejscu pakiet z l96 i na 20lv kupił m95.

Opublikowano

zalozyelm nowe konto sobie mam 7lv do tamtego niepamietam hasla i nie przychodzi mi nowe haslo na e-mal i juz na tym bede grac 7lv co mam to jak kupywac ? i jakie jescze ulepszeniakupic do tego zeby walic ponad 300 tak do 400 ?

Opublikowano

Jak chcesz tego sks to kup lufę precyzyjną. Tylko że ci funds nie wystarczy na taką opcję a precyzyjna jest najlepsza.

Opublikowano

z precyzyjną 400 tak bo sks ma najmniejszy bulletdrop.

Opublikowano

nie jestem pewien ale tak ok 380

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...