Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie serwera.

Exevo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie odnośnie Counter Strike. Więc zacznę od tego, że chciałbym stworzyć klan Cs 1.6. No i praktycznie każdy klan, taka bardziej drużyna sportów elektronicznych ma stronę, ale taką jak np. . Tutaj pokazane są wyniki meczów, ogłoszenia, nie jakieś zwykłe forum, zna ktoś właśnie taki silnik, żeby strona tak wyglądała? Czy to trzeba samemu zrobić? Chciałbym tam również umieścić serwer klanu BF2 do ćwiczeń, lub też publiczny. Jeśli jest taki silnik, nie piszę, że jest lub nie ma bo sam nie wiem, więc prosiłbym o podanie linku do downloadu takiego silnika. Druga sprawa to, że chciałbym sobie dodać muzykę na koniec rundy w cs'ie. Nie chcę ściągać z innych serwerowni, tylko zrobić specyficzny zbiór. Robię to programem Audacity, no i chcę to zapisać, oczywiście zaznaczam część utwór i klikam ctrl+T i wchodzę w Plik>Eksportuj i zmieniam nazwę i zmieniam na format MP3 i klikam zapisz, pokazuje mi się takie okienko, gdzie mogę edytować informacje, ale nic tam nie ruszam i klikam OK no i mam wyszukać plik lame_enc.dll, no i mam wpisane to i klikam OK i wyskakuje: Nie można otworzyć biblioteki kodeka MP3! A jeśli zapisuję to w formacie WAV to nie ma tego błędu, więc może muzyka na koniec rundy zapisana w formacie WAV? Lub w MP2?

97782915.jpg

Opublikowano

Silnik nazywa się webspiell i do niego wgrywa się szablony.

a jak robisz audacity to:

tam wytnij sobie muzyczke i najlepiej wklej jeszcze jednego audacity

i exportuj jako .mp3

i tam wpisz sobie tylko nazwe nutki i potem będziesz musiał pokazac dojście do lame_enc.dll

i plik sie zrobi.

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

Aha, a jak je wgrać? :) Sorry, że tak dużo pytań zadaję. I chciałbym zrobić herb klanu, ale jak zapisuję, to mam białe tło, w GIMP'ie to robię.

97782915.jpg

Opublikowano

Cześć, mam takie pytanie odnośnie Counter Strike. Więc zacznę od tego, że chciałbym stworzyć klan Cs 1.6. No i praktycznie każdy klan, taka bardziej drużyna sportów elektronicznych ma stronę, ale taką jak np. . Tutaj pokazane są wyniki meczów, ogłoszenia, nie jakieś zwykłe forum, zna ktoś właśnie taki silnik, żeby strona tak wyglądała? Czy to trzeba samemu zrobić? Chciałbym tam również umieścić serwer klanu BF2 do ćwiczeń, lub też publiczny. Jeśli jest taki silnik, nie piszę, że jest lub nie ma bo sam nie wiem, więc prosiłbym o podanie linku do downloadu takiego silnika. Druga sprawa to, że chciałbym sobie dodać muzykę na koniec rundy w cs'ie. Nie chcę ściągać z innych serwerowni, tylko zrobić specyficzny zbiór. Robię to programem Audacity, no i chcę to zapisać, oczywiście zaznaczam część utwór i klikam ctrl+T i wchodzę w Plik>Eksportuj i zmieniam nazwę i zmieniam na format MP3 i klikam zapisz, pokazuje mi się takie okienko, gdzie mogę edytować informacje, ale nic tam nie ruszam i klikam OK no i mam wyszukać plik lame_enc.dll, no i mam wpisane to i klikam OK i wyskakuje: Nie można otworzyć biblioteki kodeka MP3! A jeśli zapisuję to w formacie WAV to nie ma tego błędu, więc może muzyka na koniec rundy zapisana w formacie WAV? Lub w MP2?

Musisz mieć kodeka lame, pobierzesz go ze strony audacity o ile się nie mylę.

OK. A jak zrobić, żeby na stronie leciała muzyka?

Są playery z różną muzyką i taki player można umieścić na własnej stronie (trzeba mieć tylko dostęp do html). Wtedy radia nie trzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...