Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 12 rzut karny

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa czyli nie reaguje wcale? Masz przycisk analog. Naciśnij go i zobacz czy działa.

Pobierz sterowniki dla swojego pada: ftp://ftp.saitek.com/pub/software/p480/P480driver.zip

Sterowniki mam na płytce i już je wcześniej wgrałem na komputer.

Nie działa czyli nie reaguje wcale? Masz przycisk analog. Naciśnij go i zobacz czy działa.

Pobierz sterowniki dla swojego pada: ftp://ftp.saitek.com/pub/software/p480/P480driver.zip

Pobrałem sterowniki, które mi podałeś, zainstalowałem i sprawdzę czy działa.

RGt.png

Opublikowano

Lewy + a

Stoi w miejscu, po za tym ja nie mam pada od xboxa -.-... więc nie mam na padzie przycisku "a"

A co do tych sterowników to nie działa :CCC

RGt.png

Opublikowano

Niestety :C Jak biorę ustawienia gry to nie mogę ustawić tak jak na filmiku tej gałki czy coś takiego :X

Dobra ustawiłem ale nadal nie działa :C fuck ...

RGt.png

Opublikowano

Powiem ci tak, że mi pomógł emulator x360. Poustawiałem tam przyciski, analogi i wszystko śmiga aż miło. Nie pamiętam co to za emulator, ale w google wystarczy wpisać "x360 pad emulator" czy coś w ten desen. Potem wbijasz to do folderu fify, ustawiasz i śmiga.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...