Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gta EFLC nie ma usługi live

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ niemam usługi live w gta eflc gdy wciskam home do gta 4 mam live ale to eflc nie mam niewiem dlaczego gra orginalna jak coś i prosze o pomoc co mam sciągnąć tą usługe live?

Opublikowano

Proszę Cię nie używaj takiej dużej czcionki.

Reinstallnij i czy napewno w gta EFLC jest ta usługa?

Jeżeli problem nie ustąpi skontaktuj się z supportem.

@Down

Spróbuj.

A usługi live nie można pobrać osobno do jakiejs gry?

Mi sie wydaje ze live np. trzeba pobrać albo jest gdzies na płytce.

Podczas instalacji nie wyskakiwały żadne error'y?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Tak jest na usługa live na 100% gdy daje np the ballad of gay tony to tam obok start pisze live gdy to naciskam nic się nie dzieje reinstall nic nie pomogło.

a może jak zaktualizuje gre to wtedy będzie live jak myślicie?

Opublikowano

Tak podczas instalacji żadnych errorów nie było a nawet gdy wchodze do gry to jest Live gdy np dam play the ballado f gay tony to obok tego pisze Live naciskam na to i nic albo nacisne home i też nic.

Opublikowano

Nie da rady bo prze usługe live da się instalować patche/ściągać a mi ona nie włącza się w ogóle.A ręcznie już instalowałem najnowszego patcha 1.1.2.0.I nadal to samo

Opublikowano

Dobra już rozwiązałem ten problem ponieważ niewiem z kąd ale był jakiś plik xlive.dll powiedzcie do czego ten plik?.Usunąłem go i już mi usługa live działa ale gdy chce wejść na kompie multiplayer/match coś tam/live i pisze że nie jestem zalogowany w rockstar social club?oco chodzi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...