Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tygrysek królewski

Gejj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Powie mi ktoś ile dokładnie kosztuje naprawa wymaxowanego kt'ka? Ile kosztuje 1 nabój do topowego działka? W jakiej kolejności badać moduły? Nie licząc silników gdyż te są z tigera 1

Opublikowano

up dzieki masz lajka, co do robsona nie dam gdyz to nie jest odpowiedz na moje pytanie.. miały być dokładne koszty.

Opublikowano

Siema. Na ten temat troszkę więcej się wypowiem niż wyżej koledzy pisali więc tak . Pocisk kosztuje 1050tysięcy. Naprawa 11k z resztą ( zalezy co ci rozwalą oczy

Radio oraz Silnik masz z Tigera więc zbadaj pierw działko 10,5 cm KwK 45 L/52 . Potem gąsienice oraz wieże bo w stokową wszystko wchodzi . Potem działko 10,5 cm KwK 46 L/68.

Wyposażenie musisz zakupić : Ulepszona wentylacaja , Mechanizm dosyłający , oraz odsłonieta optyka :)

Opublikowano

Po kija ci w nim optyka??? Zajmuje tylko slota... Lepiej brać ulepszony system naprowadzania albo Stabilizator. Co do kolejności odblokowywania: Gąski/Wieża (zależne od udźwigu)->Wieża/Działa->Działa/Gaski (jeżeli w przypadku pierwszym miałeś wystarczająco dużo udzwigu.)

Opublikowano

Na teście mówiłem to co ma -10% przeladowania, wentylację i albo oslonieta optyke lub coś takiego, przez co ciągle w ruchu miałem celownik skupiony prawie na max, nie pamiętam nazw (jestem nowym graczem, 1500 bitew) na tygrysów p i na zwykłym nie nosilem modułów dodatkowych przez koszty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...