Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Działa wam smite?

velhao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy włączam smite pojawia mi się błąd "Unable to attach Hi-Rez Authentication Service. Please click fix below to launch the support and diagnostic utility.

Opublikowano

Zrób to o co proszą, włącz program Hi- Rez Games Support and utility, które instaluje się domyślnie z grą i opcja Validate/Repair

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Niestety mam taki problem przy każdym włączeniu smite.
Dajesz Fix, następnie wyskakuje okno, dajesz ok. Czekasz jak Ci zdiagnozuje. I dajesz Restart Service. Następnie postępujesz jeszcze zgodnie z zaleceniami i będzie ok.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najgorsza gra jaka jest , Smite instalowanie długie i się często psuje mam 20 gb wolne i pisze ze potrzebuje 4GB więc jest to głupie. Gdy zainstaluje grę występuję zamiast PLAY to Fix i jakieś okienko żebym to kliknął.

Pomocy wyskakuje mi Fix i te okienko biorę "ok" przerzuca mnie na Hi-Rez support and diagnostic.

Pisze że mam wejść na "Control Panel" and unninstal game. Biorę ten Control Panel i mam to odinstalować.

Odinstalowuję i od nowa mam instalować.?

10 razy już tak robiłem

I nie wyskakuje mi żaden Restart Service

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...