Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta episode from libery city pójdzie?

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy pójdzie mi gta episode from liberty city patrzyłem na wymagania minimalne ale niewiem nadal czy pójdzie ponieważ gta 4 tak samo powinno mi płynnie chodzić a nawet na low się ścinało Mój komp:

Ram:3 gb

Windows 7 ultimate 32 bit

Mam też windows xp ;)

Procesor 2.59 GHz AMD Athlon 54 X2 Dual Core Processor 5000+

karta graficzna: ge force 8500 GT 512 ram

I w klasifikacji kompa pisze mi 4,9 ocena

a gdy wejde w menadżer urządzeń i wcisne komputer pisze tam coś takiego:Komputer z procesorem x86 obsługujący interfejs ACPI

Komputer:wielordzeniowy.

Proszę o pomoc poprostu chciałbym wiedzieć czy mi pójdzie gra chociaż the ballad of gay tony podobno ma dobrą optymalizacje

Opublikowano

tak pójdzie ale najpierw przeczyść kompa CCleanerem , wyłącz aero , Pozymykaj zbędne procesy i w menadżeże zadań ustaw priorytet tego procesu na najwyższy. Jeśli będziesz używał cracka to będziesz miał lagi nawet na dużo lepszym kompie więc lepiej używaj albo dobrego cracka albo kup oryginał (jak nie masz :) )

404 sygantura not found

Opublikowano

@2x up

Najpierw się zastanów co ty w ogóle wypisujesz ;)

Jak się wypowiadasz na jakis temat to "go znaj".

@Top

Niestety nie działa mi na full jak mi się ścina już na medium a na low płynnie działa.A chciałbym bardzo własnie te medium chociażby

jeżeli działa ci dobrze na low. To przeczysć kompa. (Programami typu CCleaner itp.)

Powinno działać na większych ustawieniach. W moim przypadku (w innych grach) tak było ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Może to być wina Karty graficznej ja mam taki sam komputer nawet z gorszym prockiem bo intel 2ghz.

(Intel Penitum Dual CPU E2180 2.00ghz)

i kartę graficzną geforce gt220 i mi chodzi na medium.

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

No ale w zalecanych wymaganiach pisze że karta 8600 GT 512 ram jest na maxa podobno...a u mnie tylko na low działa poszperałem w necie i to naprawde wina optymalizacji temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...