Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem na steam

kalinowo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem typu, że jak się loguję na stronie to wyskakuje mi okienko: Nieprawidłowe dane logowania, natomiast loguję się w programie steam to wszystko jest git, cud miód, próbowałem wszystkiego, odzyskania hasła, zmiane hasła, najpierw wpisanie złego a potem dobrego loginu. Jestem pewien na 100000..000% że wpisuję wszystko dobrze. Proszę o w miarę jak najszybszą odpowiedź.

Opublikowano

Skoro w programie wszystko okej, a na stronie się nie da zalogować, tzn. że coś nie tak jest u nich/z twoim kontem. Napisz do supportu steam.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Witajcie, mam problem typu, że jak się loguję na stronie to wyskakuje mi okienko: Nieprawidłowe dane logowania, natomiast loguję się w programie steam to wszystko jest git, cud miód, próbowałem wszystkiego, odzyskania hasła, zmiane hasła, najpierw wpisanie złego a potem dobrego loginu. Jestem pewien na 100000..000% że wpisuję wszystko dobrze. Proszę o w miarę jak najszybszą odpowiedź.

• Sprawdź czy strona steama nie jest podrobiona.
  • Spróbuj na innej przeglądarce
  • Poczekaj kilka dni, być może to jest jakiś bug.
  • Napisz do supportu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...