Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tak się carruje na 2,4k elo. +Bob

xKasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka mała gierka z Guardsman Bobem, karthus który napisał że nie gankuje i bije tylko z R + ładne wbity 1v5 żeby pofeedować, botlane który w 3 min oddaje double killa dla lee, ale to dla mnie nie problem bo przecież diwiszyn hell nie istnieje. Nawet od Boba jako jedyny dostałem honorka za Teamwork :D <proud>

FtvxKtg.jpg

5VpjRhX.jpg

przy okazji macie najlepszy build na rajza, uczcie się od najlepszych <LOL>

joł.

PS. to już moja 5ta gierka z Guardsman Bobem w przeciągu ostatnich 2 tygodni ;o

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Dodaj go do znajomyh i grajcie duo, może się zgodzi ^^

PS Zamiast lodowego serca złożyłbym lodową rękawice, ale siedzę w Silverze więc nie będe Cię pouczał xD

Opublikowano

w jednej grze mówił coś o ignorowaniu i dał Ciebie do zignorowanych, ale nie wiem czy odignorował :<

Moje jedyne slowa na czacie zawsze to tylko komunikacja z druzyna ds. meczu. Na pewno mnie nie zignorowal bo nie mial by do tego powodow jou

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Gratulacje :P I ma być Platyna za jakiś czas.

Chyba Ci się zakladki pomylily hehehehshehdhxbndsbxhna

Opublikowano

Moje jedyne slowa na czacie zawsze to tylko komunikacja z druzyna ds. meczu. Na pewno mnie nie zignorowal bo nie mial by do tego powodow jou

lecz on pokazywał ludziom na streamie jak to działa mniej więcej i wytłumaczał jak to robili (lolz) na Twoim przykładzie.

<>

Opublikowano

lecz on pokazywał ludziom na streamie jak to działa mniej więcej i wytłumaczał jak to robili (lolz) na Twoim przykładzie.

Nie przypominam sobie takiej akcji mimo że zawsze włączam jego stream po wybuchu nexusa żeby się załapać na ekran końcowy. :]

Opublikowano

xKasha to nie czasem ten typek co grał wczoraj z Guciem xDDD (Hahaha troll)

Tak to ja LOL, po grze mnie akceptował do frendsów ale później chyba żartu ze stroną o haxach nie załapał i usunął ahaha xD

Chwila sławy jak pokazał mój profil na lolkingu =D

q7yGU4g.png

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak nakurwiasz Ryzem, bym się czegoś nauczył i może bym wyszedł z mojego dywiszyn hell.

Ale gz, widzę za moment Diamond II, także za tydzień widzimy Cię w grupie pretendenta ^^

Game Over

Opublikowano

Ryze na dzisiejszą mete to dla mnie najlepszy APC.

Z muramuramą robi rozpierdol, nikt go nie kontruje ;d

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Ryze na dzisiejszą mete to dla mnie najlepszy APC.

Z muramuramą robi rozpierdol, nikt go nie kontruje ;d

w early zjadają go bruiserzy

<>

Opublikowano

w early zjadają go bruiserzy

not rly. gralem na typa który gra tylko mid Riven to podejscia nie mial a przed 6 juz mial 0/3

Opublikowano

not rly. gralem na typa który gra tylko mid Riven to podejscia nie mial a przed 6 juz mial 0/3

to riven, nie chodziło mnie o jego, bardziej miałem na myśli zed,jayce.

<>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...