Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]MineSurv

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie!

Jak wiecie powracamy z nowymi pomysłami i nowym zapałem do gry.Pamiętacie nasz server z roku 2012 (Lipiec-Sierpień) gdzie bardzo dobrze rozwijaliśmy się?

Dziś wpadł mi taki pomysł by reaktywować stary dobry server FreeBuild.Mam nadzieję że uda mi się zwołać naszą starą ekipę adminów.Jeśli tak się nie stanie,proszę piszcie w komentarzach podania na admina.I tak z góry mówię że nie zbieram ludzi nie mających co najmniej 16 lat.

[Wzór]

Nick:
Ile masz lat:
Ile czasu grasz w mc:
Byłeś kiedyś adminem:
Pomożesz rozwijać się serverowi:
Dlaczego chciałbyś dojść:
Czy mógłbyć płacić miesięczną składkę:
Kontakt:

Jeśli chodzi o to kiedy server powstanie z góry zapowiadam że zapewne na początku maja,ze względu na to że ja zaczynam praktyki (jeśli wiecie o co chodzi).

Powiem coś tylko o sobie by Was zachęcić do adminowania :D

Mam 18 lat,uczęszczam do Technikum (Profil geodezyjny) i znam się na serverach.Wszystkie moje poprzednie servery były jak najbardziej dobrze rozkręcone.Właściwie nie musiałem za nie płacić ponieważ same się utrzymywały na vip'ach.

Znam się na pluginach,mogę stworzyć specjalną stronkę dla minecrafta z domeną .pl (Już mam ale do cs'a) i dodatkowo automatyczny sklepik.Nie długo zresztą będę miał założone konto bankowe więc załatwi się ProfitSMS i zacznie się zarabiać prawdziwe pieniążki.Co mogę dodać więcej,posiadam mikrofon i sprawny komputer,mogę jeszcze ewentualnie ponagrywać z wami let's play'ie.

W naszej ekipie znajdzie się jeszcze pewnie:

- Temperaturek (Grafik,H@)

- Edinho (Admin,H@)

Szuka jeszcze dodatkowo:

-Budowniczego

-Kilku adminów

-Junior adminów

-Mod'ów

Liczę na prawdziwe dobre podania pod mym postem.

Dzięki za wysłuchanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...