Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Częśći ultra

Trololus2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Na nfsw mam 45lvl . I mam jeden problem . Jeździłem ok. z 50 razy na dragu i nic mi nie dropło

( żadna część ultra )

I chciałbym się spytać :

1. Od jakiego lvla dropią dobrze części ultra ?

2. Gdzie najczęściej lecą i na jakim slocie karty ( 1,2,3,4,5 ? )

3. Najczęściej dropią na : wyścigu , dragu czy pościgu ?

Z GÓRY DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDŹ

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Dropią wszędzie tak samo, im wyższy poziom tym większa szansa ale niewielka to różnica. Każda karta zawiera tą samą część więc nie ma to znaczenia. W dowolnym evencie, bylebyś wygrywał i zdobywał złote karty.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

ludzie ku*wa ale piszecie perdoły ze czym wyzszy lvl to sie części lepiej dropią to jest wszystko losowe ja zrobiłem 2 konto majac 7 lvl mam 4 części ultra + duzo wyścigowcyh itp a jeździłem tylko dragi nic wiecej. nie ma żadnego znaczenia jaki masz lvl.

Opublikowano

Pierwsze dni jak dodali ten bon, że na 50lv najlepiej dropi to faktycznie lepiej spadało, ale teraz to nie ma żadnej różnicy. Można powiedzieć ze dali i zabrali.

Opublikowano

Jest różnica pomiędzy szansą, a realnym dropem więc nie, nie pierdolę. To, że masz szanse 5% nie oznacza, że po 100 próbach na bank 5 razy Ci się uda, tak samo po 1000 jak i po milionie.

Szansa rośnie i tyle.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wymyśliłeś sobie jakaś chorą teorię zresztą nie tylko ty i piszecie pierdoły na forum i wode z mózgów robicie początkującym graczom. rozumiesz gościu możesz caly dzień jeździć i nic nie dropnąc a może ci co wyścig część spadać, wiem to z własnego doświadczenia i nie pisz jakiś farmazonów że ci się zwieksza szansa. Ewentualnie możesz wziąść sbie zapasowe koło i pier*olnąć się w czoło matole zajebany ch*ja wiesz a najwiecej gadasz. Ku*wa życze ci żeby cie coś za*ebało. pozdrawiam

Opublikowano

Wymyśliłeś sobie jakaś chorą teorię zresztą nie tylko ty i piszecie pierdoły na forum i wode z mózgów robicie początkującym graczom. rozumiesz gościu możesz caly dzień jeździć i nic nie dropnąc a może ci co wyścig część spadać, wiem to z własnego doświadczenia i nie pisz jakiś farmazonów że ci się zwieksza szansa. Ewentualnie możesz wziąść sbie zapasowe koło i pier*olnąć się w czoło matole zajebany ch*ja wiesz a najwiecej gadasz. Ku*wa życze ci żeby cie coś za*ebało. pozdrawiam

Obraziłeś teraz nas wszystkich.

Wodę z mózgu robisz ty, ponieważ nie czytasz innych for.

Na dowód tego proszę:

Pamiętajcie też, że kierowcy na wyższych poziomach nie tylko będą mieli większą szansę na wygranie części, ale także większą szansę na wylosowanie rzadkich części Ultra i Modyfikatorów Umiejętności!

http://forum.ea.com/pl/posts/list/193016.page

Poczytaj sobie! My tego nie wymyśliliśmy, tylko wydawcy gry.

A teraz Cię zgłaszam za rozpoczynanie framewaru i obraza. Już dostał 7 dni.

I temat całkowicie wyczerpany, można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...