Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stream

marcin0977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakiego streamera polecacie, aby latwo bylo zdobyc kody? nie chodzi mi o takich jak ocelote bo jego oglada duzo ludu wiec szanse na kod sa niewielkie. ;p

Opublikowano

Nie ma takich, którzy rozdają skiny 'bo lubią', to właśnie ci z największą oglądalnością rozdają kody, bo po prostu nie mają co zrobić z kasą, lub dostają je od sponsorów.

Opublikowano

@up3 Ocelote narazie nie streamuje już od jakiś 2-3 miesięcy, niedługo ma zacząć ale jego kody to i tak 100% fake, kiedyś pamiętam na facebooku podał PSC za 5 euro, wiedziałem że i tak nie zdąrzyłem ale z ciekawości wszedłem sobie na oficjalną stroną PSC i sprawdziłem historię tej karty, co się okazało - została ona użyta miesiąc wcześniej :)

@up2 tylko jest pewien problem, bo nawet jeżeli już rozdają te kody to nie ma szans żeby wbić je jako pierwszy, trzeba by przesiadywać 24/7 na ich facebookach z otwartą zakładką do wbicia kodu w LoLu.

@up już to widze jak kamruz rozdaje jakieś kody -_-

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Dis często robi konkursy, ale dosyć dużo ludzi go ogląda :x Ostatnio było nawet do wygrania 50 zł paysafecard ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...