Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] lee4its

ReallSkill

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, chciałbym się odwołać od un bana a co na początek, pisze z drugiego konta którego zrobiłem u kolegi który ma zmienne ip, dlatego tylko po to że chciałbym się odwołać od bana na mpcforum, a moje łącze to radiówka i jak wiecie na stałym łączu nie da się zmienić IP, dobra przechodzimy do sprawy w związku którą dostałem bana którego dostałem bardzo słusznie sam sobie na niego zapracowałem dlatego że złamałem regulamin robiąc reklamę nie w tym dziale jakiś kolega prosił o danie linku do sieci w której można wygrać darmowy Steam, a ja jak zwykle się zapędziłem chciałem pomóc - cóż wyszło inaczej, wiem że zrobiłem źle i ReallSKill postąpił bardzo dobrze też bym tak postąpił czy jest chociaż 5 procent szansy żebym dostał ub przyrzekam już nigdy nie popełnię błędu będę regulamin 10 razy czytać aż zapamiętam na pamięć jak tabliczkę mnożenia. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania

Opublikowano

refresh

Ogarnij za reklamę jest perm i koniec, po za tym już zacząłeś korzystać z nowego konta.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...