Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kto oglada

smd20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam wrażenia po pierwszych 10 minutach meczu polska ukraina

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Male szanse ze wygraja

Co za tumany, sorki za spam ale mnie ponioslo,

Pomogłem daj Like

Opublikowano

Koniec połowy 3 bramka dla ukrainy najładniejszą hehe

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Ukraina 3 akcje i 3 gole fartem ... Polska pierwsze 10 minut chu**wo, pozniej do konca połowy ładnie, tylko brak krycia w polu karnym ! :\\

Dlatego o awansie do MŚ możemy tylko marzyć !

Pozostaje mi kibicować Niemcom
Deutschland, Deutschland über alles

9368_gold.png

Opublikowano

Deutschland, Deutschland über alles

wsadz se w dupe palec xD (podejście żartowe zeby nie było hejtów)

@Topic

no brak krycia 2 połowa nudna zdecydowanie działo sie coś między 70-80min potem juz stracili nadzieje obstawiałem 2:0 dla Ukrainy było 3:1 heh 3 bramka (ukraina) piękno !

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Lewandowski ssie.. zero gry na boisku tylko po nim spaceruje sobie gdyby Teodorczyk grał od pierwszych minut to ten mecz mógłby sie potoczyć inaczej

xxxxxxx

Opublikowano

no dokładnie lewandowski kaleczył ostatni swój gol strzelił na rozpoczęciu euro z grecją...

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Co wy od niego wymagacie? Banda patałachów która nie umie mu podać piłki.. To chyba dziwne, że lewy musiał gdzieś wracać do połowy po to aby dotknąć piłke.. albo gdzies do naroznika boiska. Ja wcale go tu nie bronie, tez jestem wkurwiony, ze nie strzelił od tylu meczy gola ale jak masz strzelic skoro nie dostaje podan? Ja najchętniej to pocisne na Wasyla, Glika, Boenisch (tak go sie pisze?), Rybusa, no i oczywiście na drewniaka Obraniaka... Najlepiej to jak ich wypieprzy a co do Teodorczyka to nic wielkiego nie pokazał, szczerze to nie pamiętam kiedy on był przy piłce.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Problem w tym, że dali najsłabszych na początek, zamiast lecieć z tym lepszymi. Po prostu gratulacje dla Nich. Jak tak dalej będzie to nie zobaczymy Polski za rok w mistrzostwach. Mówili , że Ukraina taka słaba, no właśnie widać ;)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Co wy od niego wymagacie? Banda patałachów która nie umie mu podać piłki.. To chyba dziwne, że lewy musiał gdzieś wracać do połowy po to aby dotknąć piłke.. albo gdzies do naroznika boiska. Ja wcale go tu nie bronie, tez jestem wkurwiony, ze nie strzelił od tylu meczy gola ale jak masz strzelic skoro nie dostaje podan? Ja najchętniej to pocisne na Wasyla, Glika, Boenisch (tak go sie pisze?), Rybusa, no i oczywiście na drewniaka Obraniaka... Najlepiej to jak ich wypieprzy a co do Teodorczyka to nic wielkiego nie pokazał, szczerze to nie pamiętam kiedy on był przy piłce.

gdyby lewandowski biegał zamiast spacerować sobie po boisku to może i by dostawał podania

xxxxxxx

Opublikowano

Jak oni kurwa podobno po 7 minucie gry przestali biegać więc kurwa żal.Płacą im za wdupianie takich meczów.Jeżeli wiedzieli że nie mogą strzelić albo coś w tym stylu to chociaż mogli bronić bramki.Kto wg kurwa dał na bramkę boruca ? przecież on nie umie bronić i specjalnie wpuszcza kurwa ;_;. 3:1 omg.

Problem w tym, że dali najsłabszych na początek, zamiast lecieć z tym lepszymi. Po prostu gratulacje dla Nich. Jak tak dalej będzie to nie zobaczymy Polski za rok w mistrzostwach. Mówili , że Ukraina taka słaba, no właśnie widać

Kto tak mówił ? przecież w Ukrainie jest Andriy Shevchenko a on tak napierdala że ho ho

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...