Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Clan

Isei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj założyłem swój Clan w Smite. Jeżeli ktoś chce dołączyć do niego i grać ze mną i z członkami grupy (czyli jak na razie tylko ze mną xD) proszę o napisanie: swojego nicku w grze, jaki lvl, kim możesz grać, jak Ci idzie gra :P Ja na komputerze jestem dosyć często więc na pewno będzie można mnie spotkać. Co do jakiegoś komunikatora to mi tam wszystko jedno, mam ts'a, skype, i mogę zawszę coś ściągnąć :) To tyle. Zapraszam xD

l9WHU.png

Opublikowano

Nick: NeSSpuiT

LVL: 9 (Co tam lvl, liczy się skill :] )

Kim mogę grać: Hel jako Support, Xbalanoque PSYCHICAL Na mida (ciężki do pokonania), Freya nie wiem dokładnie po co, najpewniej Magicall i Attack Speed połączony z Krytykami :). Mogę też zagrać Sobiek jako tank :).

Komunikator: Skype, TS3, Ventrillo, Mumble, co kolwiek mi tam obojętnie :).

Jak siebie oceniasz (w skali od 1 do 10): 7, nie jestem jeszcze tak doświadczony ale swoje taktyki i zagrania mam.

Pozdrawiam, dankrok.

pr02.jpg
Opublikowano

Nick: SkoczekPL

LVL: Prawie 24

Gram: Poseidon , Xb , Loki , Freya ( Fizykal ) Aresa też oganiam

Ogarniam grę ale net mam zjebany i dlatego gram b.wcześnie rano :P:P:P:P:P:P:P

Mikro nie dziala

Podanie dla jaj :P Jak się uda Beka bd :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nick: SkoczekPL

LVL: Prawie 24

Gram: Poseidon , Xb , Loki , Freya ( Fizykal ) Aresa też oganiam

Ogarniam grę ale net mam zjebany i dlatego gram b.wcześnie rano :P:P:P:P:P:P:P

Mikro nie dziala

Podanie dla jaj :P Jak się uda Beka bd :P

To współczuje z netem :D Ale ja mam kolegę co ma neta strasznie beznadziejnego, i normalnie gra, raz nawet z włączonym ściąganiem... Jak byś sobie zakupił mikro to by coś wyszło :)

P.S Wszystkich dodam jutro gdyż oglądam mecz :P Clan zrobiłem tylko po to by móc grać z kimś a nie samemu, bo nudno... Oby jak najwięcej osób chciało dojść xD

@Edit Nie chcę w Clan'ie jakiś nieogarów co podniecają się statami albo drą się na innych cały czas o niepomaganie czy farm'owanie. Oczywiście raz na jakiś czas może zdarzyć się krzyk gdyż emocję czasami z wolą wygrywają :P

l9WHU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...