Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road To ninja Movie 6 już dostepny po polsku

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to czyta ale założyłem temat bo jestem fanem anime naruto, i wszyscy co czekali na road to ninja to niech wiedzą że już wyszło i jest na

animezone

Jakość jest 360p po polsku jedynie co jest minusem to dubb po koreańsku.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

To jest pełnometrażowy film naruto, kinówka rzadko wychodząca, nawet po tak długiej historii naruto pojawiło się takich filmów tylko 6.

To może być film ale nie zwykły tylko taki anime

Opublikowano

Co to za różnica? Ja z początku coś miałem do dubb ale teraz po oglądnieciu całego filmu nie mam żadnych sapów do tego.

Mi tam nie robi różnica koreański czy japan, ogldamy to co dają ^^

Opublikowano

Prawdziwy otaku wcina tylko japońszczyznę, ja też koreańskiego dubbingu nie odpalę:) chyba, że z wyciszonym dźwiękiem

ale dzięki za info xD

Opublikowano

Tobi ma zły głos ale inne postacie się są bardziej ogarnięte ^^, selweron w sumie masz racje, otaku są także wokół nas ^.v

Opublikowano

Pfff ja obejrzałem i nie płacze, ehh wy byście tylko wybrzydzali nic poza tym

Opublikowano

na chuj teraz oglądać w jakości 360p i koreańskim dubbingiem, jak można zaczekać miesiąc i będzie normalna wersja, czyli japońska i do tego w lepszej jakości?

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Co to za różnica? Ja z początku coś miałem do dubb ale teraz po oglądnieciu całego filmu nie mam żadnych sapów do tego.

Mi tam nie robi różnica koreański czy japan, ogldamy to co dają ^^

Jest różnica i to spora. Dajmy na to jak ktoś coś mówi to czasem nie wiadomo kogo to głos. Dodatkowo trzeba wszystko dokładnie czytać a gdy jest po japońsku to nie trzeba się tak przykładać do czytania bo np. ja jak usłyszę coś co wiem co to znaczy to nie czytam. (oczywiście chodzi mi tutaj o jakieś popularne zwroty które powtarzały się już dziesiątki czy setki razy w anime)

Tobi ma zły głos ale inne postacie się są bardziej ogarnięte ^^, selweron w sumie masz racje, otaku są także wokół nas ^.v

Jak dla mnie to 90% postaci ma głupi głos.

na chuj teraz oglądać w jakości 360p i koreańskim dubbingiem, jak można zaczekać miesiąc i będzie normalna wersja, czyli japońska i do tego w lepszej jakości?

Dokładnie! Ja tak z ciekawości chciałem zobaczyć przynajmniej co i jak, sądziłem że da się to oglądać ale po kilku czy tam kilkunastu minutach wyłączyłem. Jestem tego zdania że jak już coś oglądać to niech to ma przysłowiowe ręce i nogi. Dla mnie anime jest odprężeniem, czymś czym trzeba się delektować ale w takiej jakości jak jest teraz to nie ma o tym mowy.

Wolę poczekać ten miesiąc i oglądnąć elegancko w HD i jp dubbingiem.

HBV27j.png

Opublikowano

Ja poprostu dałem wam info że już wyszedł film kinowy, chcecie oglądać teraz czy potem to wasza decyzja ja powiedziałem że da się obejrzeć, anime może być oglądane dla przyjemności, ale ja nie mogłem się doczekać musiałem obejrzeć i tak pewnie jak wyjdzie wszystko dobrze to obejrze 2 raz ^^

Opublikowano

Cóż za desperacja, nie rozumie o co te spiny xD, co prawda sam bym nie ruszył po koreańsku i w 360p ale na prawde nie trzeba długo czekać ... na lepszą wersje

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ataku madary na naruto i sakure, zostają przeniesieni w inną rzeczywistość gdzie charakter prawie każdej osoby jest odwrotny.

Żyją tam rodzice naruto <3

Opublikowano

@up chyba nie znajdziesz, ale jak jakiś tłumacz zachce się pobawić to sie niedługo pojawi na gogle

Opublikowano

Rozumiem czekanie na lepsza jakosc i jap. dub itd. ale na anime, na ktore na prawde warto czekac. Obejrzalem tego movie bo bylem pewny, ze niczym mnie nie zachwyci i mialem racje

Fabula - katastrofa

Walki - jeszcze wieksza katastrofa

Jedynym plusem bylo pare minut pod koniec filmu, z tego wiekszosc zaczerpnietych z mangi.

Moje zdanie, elo ;)

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...