Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 13 letnia...

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok.

Rozumiem 13 latki pracujące jako prostytutki, bo muszą,

Rozumiem ze istnieją debilki zachodzące w wieku 13 lat w ciążę

Ale dzisiaj zobaczyłem coś, co już jest co najmniej dziwne.

Dziewczyna, która objada sie, nagrywa dla fetyszystów filmiki ze swoim brzuchem i pokazuje przy tym swoją twarz. Nic takiego. W Ameryce jest masa takich kanałów. ALE NIE K**WA PROWADZONYCH PRZEZ 13 LATKI!!!

Link do kanału, który mnie rozjebal i lekko zszokowal

Co wy o tym sądzicie? Dla mnie chore... I jeszcze ona ładna jest, a tymi filmikami sie niszczy...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

to nie jest dziwne tylko chore.

Pomogłem daj Like

Opublikowano

O kurwa lol ?.I później się dziwią że tyle pedofilów na świecie to nie przez dorosłe osoby tylko przez te nastoletnie dziewczyny które sprzedają się.Ja pierdole.Dla takich dzieci nie powinno być internetu.Nie serio szok po prostu nie wiem jak to opisać

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A swoją droga, to widziałem jej jeden film w którym pokazuje sie w całości. Twarz ładna, zupełnie nie gruba, biust tez normalny jak na 13 lat i nagle taki brzuch, który zupełnie nie pasuje do reszty :O jestem ciekaw co ona zrobiła ze jest tak dziwnie gruba i ze jeszcze rodzice nic nie mówią...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Takie mamy czasy.Mówcie, że Ruscy są źli, ale Ameryka i ta cała zachodnia kultura to jest dopiero masakra.

Opublikowano

Pięknie. Może dziewczyna zapragnęła popularności, ale nie bardzo wiedziała jak ją zdobyć. Więc przeczytała, co wywołuje sensacje i proszę - tragedia gotowa. Przecież takie opychanie się prowadzi do wielu chorób, niszczy sobie tym życie. Ale czego się nie robi dla sławy...

Opublikowano

jak to mówi Krasnaya Plesen

Jebać Amerykę, pierdolić NATO!

świat staje na głowie - robimy masowe samobójstwo?

to z rosji przybył komunizm ale skąd przybyła głupota? AMERICA!!!
moje marzenie to zostać dowódcą partii komunistycznej i zrównać z ziemią amerykę i zrobić na jej terenie Rosję

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Takie szmaty przecież poniżają same siebie robiąc takie żeczy.Zawsze znajdą sie tacy poje*ańcy ...

BTW A mój kolega własnie będzie ojcem ( 19 lat) też nie fajnie ale sam sobie zmajstrował ;p

Opublikowano

Takie szmaty przecież poniżają same siebie robiąc takie żeczy.Zawsze znajdą sie tacy poje*ańcy ...

BTW A mój kolega własnie będzie ojcem ( 19 lat) też nie fajnie ale sam sobie zmajstrował ;p

Pozdrów kolegę .

@TOP

Dziewczyna chyba ma jakieś problemy, może jej w końcu przejdzie. Załamanie nerwowe (?) .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Pozdrów kolegę .

@TOP

Dziewczyna chyba ma jakieś problemy, może jej w końcu przejdzie. Załamanie nerwowe (?) .

Takiego zachowania nie można tłumaczyć załamaniem nerwowym i innego tego typu sprawami. Jak rodzice w dupie mają to nawet nie wiedzą że dziecko robi takie rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...