Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ile czasu minie zanim odbanuja mi konto

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wiec jest tak robilem ten bug na rp i dostalem bana ale odbanowałem je za 20 euro.Wplaciłem te pieniadze za ile by mi odbanowali te konto ktos sie orientuje co do tego.

Tylko prosze bez komentarzy to sobie poczekasz albo cos takiego.

Opublikowano

Z tego co wiem niema czegoś takiego jak wykupienie unbana w lolu

Więc myślę że ktoś Cię w konia zrobił

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Napisz do nich na maila, jeżeli otrzymałeś polecenie takiej zapłaty na maila, to nie powinno być problemów.

Opublikowano

Z tego co wiem niema czegoś takiego jak wykupienie unbana w lolu

Więc myślę że ktoś Cię w konia zrobił

Za bana za bug na RP można się odkupić.

Oni muszą Cię odbanować ręcznie, więc musisz poczekać aż jakiś pracownik się tym zajmie. W ciągu tygodnia powinni Cię odbanować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up:

Na razie ucichło, no chyba, że ja nic nie widziałem. Być może jeszcze pobanują, nigdy nic nie wiadomo.

topic: Czekanie Cię uratuje.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Zanim sie wykupiles powinienes dostac maila z informacjami jak to zrobic, jezeli masz tego maila wrzuc na tlumacza i powinno sie wyjasnic.

Greetings Summoner,

Access to the following League of Legends account registered to this email address has been temporarily suspended:

Username: hcwd12

Riot Games has received a dispute filed against previous purchases made on your account. This dispute was filed by the financial institution associated with the payments made on the account, and as a result, Riot Games must refund the payments back to the financial institution (a “Chargeback”).

The total amount of these Chargebacks is currently: 20 Euros

The account is now considered to have a negative balance and is unavailable for use until the outstanding balance has been repaid in full to Riot Games. The balance must be repaid via PayPal for the full amount of20 Euros

PayPal payments can be submitted to the following email on Paypal:

· NA: [email protected]

· EU: [email protected]

Payment must be submitted in the following format:

Subject: Chargeback Payment - Username

Once your PayPal Transactions is processed, we will unlock the account so you can return to the Fields of Justice!

We also accept Paysafe Cards. Pease open a Player Support ticket and send in the Card PIN.

Please note that this Chargeback is a violation of our Terms of Use and any future payment disputes may result in a permanent termination of your account. Please read the following excerpt from our Terms of Use:

IV. Fees

Some aspects of the Game may require you to pay a fee, and you agree that you will provide accurate and complete payment information to the third-party payment provider used by Riot Games. You further agree to pay all fees and applicable taxes incurred by you or anyone using an Account registered to you.

Riot Games may revise the pricing for the Game or any item associated therewith at any time. All fees and charges are payable in accordance with payment terms in effect at the time the fee or the charge becomes due and payable. Riot Games may, from time to time, modify, amend, or supplement its fees and fee-billing methods, and such changes shall be effective immediately upon posting in this Agreement or elsewhere on the Site or in the Game. If there is a dispute regarding payment of fees to Riot Games, your Account may be closed without warning or notice at the sole discretion of Riot Games.

YOU ACKNOWLEDGE AND AGREE THAT ANY APPLICABLE FEES AND OTHER CHARGES FOR FEE-BASED SERVICES (INCLUDING WITHOUT LIMITATION RIOT POINTS) ARE PAYABLE IN ADVANCE AND NOT REFUNDABLE IN WHOLE OR IN PART. YOU ARE FULLY LIABLE FOR ALL CHARGES TO YOUR ACCOUNT, INCLUDING ANY UNAUTHORIZED CHARGES.

You can read our full Terms of Use here.If you have any additional questions or feel you have received this notification in error, please contact our support team at http://support.leagueoflegends.com

Depending on bank processing, multiple chargebacks may result in multiple account suspensions.

Regards,

Billing Team

Customer Support

Riot Games, Inc.

Wolne tlumaczenie:

Greetings Summoner,

Dostęp do poniższej Ligi Legends konta zarejestrowanego na ten adres e-mail zostało tymczasowo zawieszone:
Nazwa użytkownika: hcwd12
Riot Games otrzymał sporu wniesionego przed poprzednich zakupów dokonanych na koncie. Spór ten został złożony przez instytucję finansową związaną z płatności dokonanych na rachunku, w wyniku czego, Gry Riot musi zwrócić płatności z powrotem do instytucji finansowej ("Chargeback").
Łączna kwota tych obciążeń zwrotnych jest obecnie: 20 euro
Konto jest teraz uważa się, że ujemne saldo i niedostępna do użytku dopiero saldo została spłacona w całości do Riot Games. Równowaga musi być zwrócona przez PayPal do pełnej kwoty 20 euro
Płatności PayPal można przesyłać na następujący e-mail na Paypal:
Płatność należy składać w następującym formacie:
Temat: Płatność Chargeback - Username
Wiadomość: hcwd12, Nazwa Summoner, Platform (NA, EUW, EUNE)
Po Twojej transakcji PayPal jest przetwarzane, będziemy odblokować konto, dzięki czemu można wrócić do Fields of Justice!
Akceptujemy również karty Paysafe. Pease otworzyć bilet Wsparcia Gracza i wysłać na numer PIN karty.
Proszę zauważyć, że Chargeback jest naruszenie naszych Warunków użytkowania i wszelkie przyszłe spory płatności mogą spowodować trwałe usunięcie konta. Przeczytaj poniższy fragment naszych Warunków korzystania z:
IV. Opłaty
Niektóre aspekty gry może wymagać uiszczenia opłaty, a użytkownik zobowiązuje się podać dokładne i pełne informacje o płatności na trzecią świadczącą płatniczych używanych przez Riot Games. Użytkownik zgadza się zapłacić wszystkie opłaty i należnych podatków poniesionych przez Użytkownika lub osoby korzystające z konta zarejestrowanego na ciebie.
Riot Games mogą zmieniać ceny w grze lub elementu związanego z nim w każdej chwili. Wszelkie prowizje i opłaty są płatne zgodnie z warunkami płatności obowiązującą w chwili opłata lub należność staje się wymagalna i płatna. Riot Games może, od czasu do czasu, modyfikować, zmienić lub uzupełnić swoje prowizje i opłaty-rozliczeniowych metod, a zmiany te powinny być skuteczne niezwłocznie po zamieszczeniu w niniejszej Umowie lub w innym miejscu na Stronie lub w Grze. Jeżeli istnieje spór dotyczący wnoszenia opłat na Riot Games, Twoje konto może zostać zamknięte bez ostrzeżenia lub zawiadomienia w wyłącznej gestii Riot Games.
Użytkownik potwierdza i zgadza się, by odpowiednich prowizji i opłat za inne płatne usługi (w tym bez punktów Riot ograniczeń) są płatne z góry i nie podlega zwrotowi w CAŁOŚCI ANI W CZĘŚCI. JESTEŚ w pełni odpowiedzialny za wszelkie opłaty na koncie, w tym wszelkich nieupoważnionych obciążeń.
Możesz przeczytać nasze pełne Warunki korzystania here.If masz dodatkowe pytania lub czujesz, że otrzymałeś ten zgłoszenie błędu, skontaktuj się z naszym zespołem obsługi klienta w http://support.leagueoflegends.com
W zależności od obróbki bankowego, może spowodować wiele Obciążenia zawiesin w wielu kont.
Pozdrawiam,
Zespół Billing
Obsługa Klienta
Riot Games, Inc
charizard.gif

Zagraj ze mną w POKéMONY już dziś! :3

Opublikowano

Nawet jak nie dadzą Ci UB to możesz spać spokojnie w odróżnieniu od ludzi, którzy pieniędzy nie zwrócili. Kradzież RP to defraudacja, za którą grozi kara pozbawienia wolności w przypadku nie zwrócenia danej kwoty. Zarówno PayPal jak i Riot, może te osoby obarczyć odpowiedzialnością prawną. Tym bardziej nie wieżę, że Riot, który poniósł przez to horendalne straty miał by zostawić to tak zostawić.

Piszę to aby ludzie czasem pomyśleli zanim zaczną coś robić, RP jest przelicznikiem wirtualnej waluty czyli ma jakąś wartość, każda próba przywłaszczenia takiej waluty jest łamaniem prawa.

a tak wgl to oni prowadzą jeszcze tą akcje banowania ? ja osobiście nie zostałem zbanowany, a już troche czasu mija :D

Jeżeli nie zostałeś zbanowany to albo masz duże szczęście albo właśnie zostanie wytoczony Ci proces. Ile RP sobie nabiłeś?

Topic: Nie pisz e-maila tylko napisz do supportu, tam ci we wszystkim pomogą.

Pozdrawiam

narutogangsearchui4.jpg

Opublikowano

Em po pierwsze ;) . Spłaca ten kto chcę , kto nie spłaca to za usunięcie konta . Banują jeszcze tak banują ;) kolega mój dostał dopiero wczoraj . ;) . Riot pisał ,że przestrzega na przyszłość tylko ,więc pewnie następna taka akcja to już będziemy musieli oddawać czy chcemy czy nie . Popatrzcie jeszcze na to , paypal do nas nic nie ma bo on miał do riotu a riot do nas :

Riot Games otrzymał sporu wniesionego przed poprzednich zakupów dokonanych na koncie. Spór ten został złożony przez instytucję finansową związaną z płatności dokonanych na rachunku, w wyniku czego, Gry Riot musi zwrócić płatności z powrotem do instytucji finansowej ("Chargeback").

Sprawa ucichła i niech tak będzie zostawcie już dla siebie .

@UP Niech ci modek da warna ponieważ chyba nie czytałeś oficjalnego info od riotu ;) . Pa ;**

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...