Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki typ serwera zrobić / Na jakich plikach ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o nie zamykanie tematu iż w temacie w którym został podany przez moderatora glinkę czy jakoś tak. Nie odpisują mi już kilka dni ani 1 słowa na temat tych zdań..

Witam tak jak w temacie mam do was takie pytanie.. Jaki typ serwera wolelibyście abym zrobił oraz na jakich plikach proponujcie

z zablokowanym GM Modem/Bash panelem i najlepiej jak by pliczki miały 250 lvl oraz tak 1/2 channele ;)

Czekam na propozycje.

Ps: Potrzebny mi ktoś kto zna się na query/dodawaniu do clienta różnych broni etc.. i wszystkim tym co powinien umieć GM.

Osoba musi mieć min 15 lat. Potrzebny mi Team 2/3 osób ale "Ogarniętych z poczuciem humoru którzy znają komendy i nie popełniają często błędów Ortograficznych"
Dobrze by było gdyby te osoby umiały dodawać do clienta różne rzeczy
wtedy by serwer był prędzej postawiony [Ale nie wymagam tego.. Możemy
kombinować ;D]. Jeszcze dobrze by ktoś miał jakiś kontakt na bliższą
metę GG lub Skype Czy TS.. Najlepiej GG. ;P

Sieć kontaktowa hamachi: AveriaKontakt hasło 123 lub piszcie na pw podam gg ;-; Serwer oczywiście będzie hamachi.

image.png

Opublikowano

dokładnie tak jak teken Medium. terenzo z tego względu, że nie są zbugowane i sam musisz zrobić wszystko :DD

@ edit.

masz 4 chanele sprawne na jego plikach :)

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

TheJeron78

Opublikowano

Hmm czy na plikach By Torenzo jest możliwość właczenia 1 lub 2 chanelli ? Bo mnie nie interesują zbytnio 3,4 Chanelle po co to komu :D To ma być hamachi :P i czy jest blok przed Gm Mode oraz bashpanelem i ten 250LvL ?

Mam plany co do 4fun nie gotowca lecz swoje własne pliki prawie od 0 :P [Zaczołem już tworzyć]

Czekam na kilka innych opinii ^^

image.png

Opublikowano

Golden golden zacząłem po pierwsze ,:D ciekawy jestem jaki debil sie stara o gm na serwie hamachi .

A pliki te co pokazywales co tworzysz narazie mi sie podobaja twoje pomysly tylko czy niektore realne :D

Troll

Opublikowano

Oj wlacy wlacy wiem kto może się starać na GM np: ty [Total Debil xD] >>>>> Troll

A seryjnie ;) To zaszczyt być na takim serwie GM coraz bardziej polepszającym się.

Pliki będą jak najbardziej realne tylko dość sporo pracy będzie ^^

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal chcę wiedzieć jaki typ serwera lubicie na hamachi. Już zaczołem robić taki 4fun prace idą dość dobrze tylko nadal poszukuję ludzi do Teamu jako Game Masterzy.

Szukam ludzi z humorem honorem 15 lat + którzy znają się na pilnowaniu serwera są mili :) i umieją trollować/żartować z umiarem ^^. Nie łamią zbytnio praw polszczyzny :P...

image.png

Opublikowano

Jeśli to serwer hamachi, to tylko 4fun/pvp. Komu będzie się chciało expić na mediumie hamachi skoro padnie po tygodniu ?

Opublikowano

Nie polecam ci 4fun na dedyk mało ludzi co chce na nim grać a ci co już zagrają długo nie pograją.

Ja bym zrobił Medium/Hard w stylu Ravia'i.

Albo Easy- Jak iMetin.

Opublikowano

Polecam ci zrobic serwer na czystych plikach na ktorych nie ma dodanych nowych broni, zbroi itp i edytowac po swojemy, dodawac wedlug wlasnego uznania, ustawiac wlasne bony, mapy, ulepszacze itp wtedy wiesz ze bedzie tak jak chcesz.

sygna1.png

Opublikowano

Dużo poleceń plików by Torenzo widzę ale teraz roi się to pytanie czy te pliczki są zabezpieczone przed GM/Mode Bash/panel iż ja zbytnio nie mogę tego zablokować ale dawno nie próbowałem ale z 2 lata temu nie umiałem zbytnio miałem jakieś błędy :P

Fajnie też jak by jakieś katakumby były w nich ale to już mniejsza o to :D

Ps: Próbuje pobierać pliki by Torenzo i na jego stronie wykrywa mi wirusa.. Czy u was też ?

image.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja bym ci proponowal pliki By Derin V2 , sa calkiem fajne latwo bedzie ci zmienic system ulepszen maja nowe itemki (malo smieci ) i sa dosc stabilne ;) terenza tez sa dobre tez polecam

Opublikowano

By Derin V2 są bardzo fajne może własnie na nich postawie swojego privka. Chociaż wiele do kasacji bd jak sie chce robić serwer od 0. :P :) Up dostajesz lika :P Może ktoś jeszcze polecić jakieś lepsze pliczki ? :) Na plikach Torenzo nie wiadomo jaki login jest do maszyny... Pisze że "Root" a nie ma ;c a benajmiej mi ten login nie wbija ;f A pliczki by Torenzo wdg mnie też najlepsze pod robienei serwera od Zera AutoPoty Itp.. :) Świetnie ;p tylko dodać 250 lvl ale to już tam pikuś.

image.png

Opublikowano

Derinv2 to gotowiec nie polecam na nim robić serwerka bo i tak malo osób wbiję bo bedzię "gotowiec nie wbije"" Wiec polecam terenza login do maszyny to : Nie Root tylko"root" a haslo terenzo.tk a od 0 nie masz co robić bo mało ci umiesz ..

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Up... no nie znasz mnie nie wiesz co umie... I proszę cie nie wnikaj co ja umie a co nie dobrze ? :) To ja robię pliki od 0 nie ty ;).. Takie coś mnie wkurwia.. ludzie mówią coś o mnie co nie wiedzą nie znają mnie... i sami czegoś nie umieją (Ja nie przypuszczam że nie umiesz). Myślisz że wpisuje "Root zamiast root ? lol gorszej odp nie było ;p " Śmiech na sali ^ ^

Wpisuje "root h torenzo.tk" nie wbija... czytać nie umiesz ;x

Masz tu nawet ss jak wpisuje ;c: http://oi33.tinypic.com/2ng4mxd.jpg

image.png

Opublikowano

Nie bierz żadnym plików Terenzo i dreina ponieważ są to pobugowane pliki z którymi są same problemy . Weź te :

http://www.mpcforum.pl/topic/652473-dl-pliki-serwerowe-2011-vdi-by-kociol/

A najlepiej żebyś zrobił 4funa takiego naprawde fajnego , ale bez 6/7 bonów.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Up ^ ^ te pliki nie mają prawie nic.. to tak jakbym wzioł pliki Raina :D i zrobił kilka rzeczy tych co on zrobił w tych swoich masz + za starania ale wole Od Torenza.. :P Tylko mam jakiś problem z loginem ;f

6/7 bon to podstawa :P To ma być Hamachi 4Fun ^^;)

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...