Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tabaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie polecanie tabaki ? Ja od 6 miesięcy na razie wciągam Red Bulla, Ozona sherry oraz queens extra strong. Lubie mocne (mentole itp.) i słodkie tabaki ;)

1.jpg

Opublikowano

Medicated, bubble gum

ze slabszych ; gawith apricot, alpina, packards (cytrusowa).

Fajnie ze znalazl sie ktos, z kim mozna podyskutowac o tabakach ;~£

Opublikowano

@up

no fajno :D szkoda tylko, że w PL mało spopularyzowany nałóg :/ żeby kupić cherry muszę jechać przez pół miasta 500tys mieszkańców... Próbowałeś takie coś jak vanilla ice eukaliptus ? Ciekawe brzmi :)

1.jpg

Opublikowano

2@up jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to zamknij mordkę.

@up teź słyszałem, źe medyk jest mocny ale nigdzie w 4 sklepach do nie ma w jakich byłem ;/

1.jpg

Opublikowano

Kurczę przypominają mi się czasy gimnazjum, gdy koledzy wmówili mi to że tabaka jest herbatą xD

Najlepsza była miętowa oczywiście.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Queens extra strong zajezdza herbatą :p jak mogli ci wmówić, źe to herbata jak jest naklejka, że ten wybór jest tytoniowy ? :D czyżbyś nie wiedział co ćpiesz ? :D

1.jpg

Opublikowano

uuu medyka, jak to sie mowi zamawialo sie u nas poprzez allegro, tez polecam :D. Szkoda ze w moim srodowisku juz sa za starzy na targanie tabaki, a z przyjemnoscia bym powciagal :D. Haha, pamietam jak po dzwonku na lekcje szybko sie lecialo do kibla wciagnac kreske by bylo bez przypalu :D a na lekcji pol klasy ciagnelo nosem :D

Opublikowano

gdzie to tanio kupić? jak mam wieczny katar to mi w czymś to pomoże?

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

RedBull , to była pierwsza którą próbowałem.
Nie używałem tego do jakiś czynów, aby sobie się pod jarać. Nie raz działało na choroby :D .

gdzie to tanio kupić? jak mam wieczny katar to mi w czymś to pomoże?

A z tym, czy działa na katar . To działa :P . Ale oczywiście nie zlikwiduje Ci Go na stałe :D .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Redbull mi się znudził, teraz miętowe cygne.

Mnie się nie tyle znudził co rzygać mi się chce na jego widok xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Polecam Ozona President, a jak masz też Redbulla to wymieszać. Ostatnio rzygałem po tym. : D

/Down

Rzygałem tylko i wyłącznie z mojej głupoty, bo wciągnąłem ~20 cm na szybko, co widocznie dla mojego organizmu jest za dużo.

he?

Opublikowano

Ja sam osobiście od jakoś miesiąca jestem na red bull, cherry i paradise ozona. Jak wciągam to mieszam je np paradise z rb albo rb z cherry itd.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

O widzę, że spore to nasze towarzystwo wciągaczy nawet :D

@-Shogun- tabaki najczęściej są w sklepach tytoniowych gdzie masz milion rodzajów szlug i fajek wodnych ;) na katar polecam reda ale to jeśli jesteś już przyzwyczajony do jakotakiego ostrego zapachu.

@Syndicate ładnie brzmi ten tiger guarana :) zdaj relację z niego :D

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...