Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LT 3.0

Open500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to przez abx musisz przerabiać :)

trzymaj tym się sugeruj na lt2.0 pozdrawiam

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

to przez abx musisz przerabiać :)

trzymaj tym się sugeruj na lt2.0 pozdrawiam

Na LT 2.0 nie przepuszczamy obrazu przez ABGX'a jeśli nagrywamy grę z zabezpieczeniem XGD3 gdyż dogrywa on topologię do obrazu gry która jest potrzebna tylko przy przeróbce LT 3.0.

Po nagraniu gry takiej gry nie działałaby ona w konsoli.

Opublikowano

Mam ostatnie pytanie: Gdy konsola ma uszkodzony napęd i czyta tylko płyty CD to żadna gra nie pójdzie?

Żadna gra nie pójdzie, ale zawsze możesz przerobić konsolę na RGH i grać bez płyt.

Opublikowano

Ok. zakupiłem Xbox'a ma dotrzeć do tygodnia, i koleś mi zaoferował 3 gry za free do zestawu jakie sobie wybiorę (nie wiem czy oryginały czy piratki) Jakie polecacie?

Opublikowano

Moze bys powiedzial jakie gry ma do zaoferowania. No chyba, ze 3 gry jakie chcesz to bym polecil: Max Payne 3, Skyrim, Sleeping Dogs, Final Fantasy XIII-2, GTA IV, Just Cause 2, Dragon Age origins, Bioshock Infinite( watpie czy juz go ma ), Assassins Creed 2.

ruch_13.jpg
Opublikowano

A jak z BF3 na tej konsoli?

Na PC gra wygląda o wiele lepiej, ale na konsolach daje rade.

BF3 jest nastawiony na multiplayer, więc jeśli masz zamiar grać na przerobionej konsoli przez internet to go weź. Dla samego singla się nie opłaca, został zrobiony na szybko, oferuje kilka godzin zabawy i ma za zadanie bardziej pokazać możliwości Battlefieda : )

Ale oprócz tego polecam Ci takie gry jak : Far Cry 3, Forza 4, Assasin's Creed 3, Tomb Raider

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...