Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Mobber hack ravia

PragzU.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku dni próbuje znaleźć mobber hacka na ravia,mam wgranego kamer moda i wiem ze jest w nim opcja przyciagania lecz gdy klikam tego potworka w lewym dolnym rogu nic sie nie dzieje

hmm wiecie oco kaman ?

W S R H

Opublikowano

wgraj sobie multihacka od kamera + kamer moda i powinno działac funkcja /start_bot ;) i Ci wyskoczy mobber także też miałem taki problem kiedys i to mi pomogło

pl ;)

Opublikowano

jak naciskasz to okienko w dolnym lewym okienku wyskoczy ci takie malutkie okienko i tam ustawiasz czas i odleglość i zaznaczasz czy z pelerynek czy z mobera ma lurować do tego ściągasz dmg i item_proto żeby tylko cilent widział miksturki i skrzyneczki zaznaczasz autopiskupa djesz auto log na 1h mi wychodzi okolo 100 skrzyneczek co kilka h przekladam na postać na innym IP tzn dzwonie do kuzyna :P od wchodzi mi na konto i daje mu przez handel uwarzaj blokują wszystkie konta z IP nie tylko dropka dlatego najlepszym wyjściem jest żeby ktoś odbierał od ciebie drop za kilka dni możesz cieszyć się grą już bez modka :D gram od 3 dni a okolo 2,7k skrzynek już na koncie :D a kupuj rękawice na 2h nie musisz często wchodzić na kompa "D jak pomogłem łapka :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak naciskasz to okienko w dolnym lewym okienku wyskoczy ci takie malutkie okienko i tam ustawiasz czas i odleglość i zaznaczasz czy z pelerynek czy z mobera ma lurować do tego ściągasz dmg i item_proto żeby tylko cilent widział miksturki i skrzyneczki zaznaczasz autopiskupa djesz auto log na 1h mi wychodzi okolo 100 skrzyneczek co kilka h przekladam na postać na innym IP tzn dzwonie do kuzyna :P od wchodzi mi na konto i daje mu przez handel uwarzaj blokują wszystkie konta z IP nie tylko dropka dlatego najlepszym wyjściem jest żeby ktoś odbierał od ciebie drop za kilka dni możesz cieszyć się grą już bez modka :D gram od 3 dni a okolo 2,7k skrzynek już na koncie :D a kupuj rękawice na 2h nie musisz często wchodzić na kompa "D jak pomogłem łapka :P

Właśnie w tym jest problem ,że po kliknieciu na okienko nic mi nie wyskakuje ...

W S R H

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...