Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter-Strike 1.6 zacina się na Windows 7

Framels

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pewien problem z Counter-Strike 1.6.Natomiast gdy gram na botach to gra mi się zacina oraz pokazuje się ping, a to jest dziwne bo na botach nigdy nie było. Problem dzieje się od samego początku mój system to Windows 7.Natomiast nowsze gry takie jak Hitman 4,NFS Carbon, Team Fortress czy FIFA 11 nie zacinają się! Problem tkwi w tym że starsze gry takie jak właśnie cs zacinają się a te nowe nie!

Czytałem na forach o tym problemie dużo ludzi miało z tym problem ale nie znalazłem odpowiedzi!

Jeśli ktoś mi pomoże będzie nagroda!

Oto specyfikacja Laptopa:

-Laptop Dell Inspirion N5030

-Procesor: Pentium Dual Core T4500 (2.3 GHz) 1 MB

-Pamięć: 3072 MB

-Karta Graficzna:Zintegrowana grafika Intel Graphics Media Accelerator X4500

-Dysk: 250 GB

-Napęd optyczny: DVDRW

-Matryca LCD: 15.6"

-System: Windows 7 Home Premium(Oryginalny)

-Inne: WIFI, Kamera, Mikrofon

Niestety zasilacz mam nieoryginalny ale niedługo kupuje nowy oryginalny. Tymczasowo pracuje na kablu, a bateria jest wyciągnięta ponieważ ten zasilacz jej nie ładuje.

Proszę o Pomoc! Będzie Nagroda !

Opublikowano

Tak odpalałem w trybie zgodności z XP ale to nic nie pomaga a co do plików serwerowych to trochę ich jest ale to nie ma nic do rzeczy bo ja tego samego cs miałem na innym kompie ze wszystkimi plikami i o dużo gorszym kompie i chodziło normalnie.

Opublikowano

Uruchamiaj cs'a jako administrator. To może być wina karty graficznej (zintegrowana). Stare gry mają z nimi problemy.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Uruchomiłem jako administrator i to samo , a co do przestawienia priorytetu to pisze mi ,że nie można zmienić priorytetu, operacja nie może być zakończona, odmowa dostępu.

To są takie spadki fps że się grać nie da Np. z 100\90 na 20 lub 10 FPS

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...